Svaštara

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: Lavovi će biti u centru pažnje, a Djevice će privlačiti suprotni pol!

Septembar će biti u uzbudljiv mjesec promjena, pa veliki mjesečni horoskop predviđa Lavovima da će biti u centru pažnje, dok će Djevice da plijene svojim šarmom i da privlače suprotni pol.

Jesenji horoskop - Dormeo.ba

Horoskop za septembar 2021. donijeće ljudima pozitivnu energiju. Ovomjesečni dani su neki od najsrećnijih, pa ih možemo iskoristiti za ostvarivanje planova, piše “Sensa“.

Neki će provesti dodatno vrijeme radeći, dok će se drugi odlučiti za romantične večeri. Ovog mjeseca Venera će doneti neograničenu količinu šarma Djevicama i Lavovima. Lavovi će biti u centru pažnje na svakoj zabavi, a Djevice će snažno privlačiti suprotni pol. Sposobnost saosjećanja sa drugima i sposobnost komunikacije, donijet će uspjeh u svim aspektima vašeg života.

Ljeto je takođe vrijeme kada postoji rizik od povreda, pa ne bi trebalo da radi ništa rizično, posebno sredinom septembra. Pokušajte da se uključite u neke zdrave navike i uravnotežite ishranu. Šta god da odaberete, prema zvijezdama je jasno da ljudi u septembru obično nisu uznemireni. Možete očekivati dobro zdravlje, a neće vam nedostajati ni motivacije.

Mjesečni horoskop za septembar 2021. za svaki znak zodijaka pročitajte u našoj galeriji:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh