Svaštara

STIŽE NAM MLAD MJESEC U DJEVICI 6. SEPTEMBRA 2021: Suočit ćemo se sa neprijatnim i bolnim istinama i bićemo fokusirani

Mlad mjesec u Djevici 6. septembra 2021. čini harmoničan aspekt sa Uranom. Duhovno značenje mladog Mjeseca septembra 2021. su pozitivna promjena, uzbuđenje, samosvijest i psihičke sposobnosti.

Horoskop - Dobarglas.ba

Mlad Mjesec u 6. septembra 2021. takođe se pridružuje zvijezdi i asteroidu koji se odnose na proročanske sposobnosti. Dakle, ovo je zaista odličan mlad Mjesec za povjerenje u svoju intuiciji, koju možete iskoristiti za brzo prilagođavanje promjenljivim uslovima.

Iako ćemo se suočiti sa nekim vrlo bolnim temama i istinama, ovaj mlad Mjesec u Djevici će nam donjieti preko potrebne uvide i velike životne promjene, a nama će fokus biti jača strana, kao i praktičnost.

U idealnom slučaju, svaki mlad Mjesec bi trebalo da nas učini odmornima, napunjenim i spremnim da se nosimo sa onim što nas čeka u bliskoj budućnosti. Prošlog mjeseca smo možda bili previše zaokupljeni sopstvenim samosvijesnim mislima da bismo se odmorili, a kamoli pripremili za ono što je pred nama, ali ovog mjeseca će nas novi mjesec približiti idealu koliko god je to moguće.

Otvarajući se u zemaljskom znaku Djevice, mlad Mjesec će donijeti preko potrebnu dozu praktičnosti i usredređenosti, omogućavajući nam da vidimo šta moramo da promijenimo u svakodnevnim rutinama, kako bismo se osjećali uzemljenije. Imajte na umu, međutim, da niko nije rekao da je idealan mlad Mjesec lak… Naime, ovaj mladi Mjesec će otkriti istinu koju je teško čuti.

Zahvaljujući promišljenoj energiji mladog Mjeseca i nevjerovatnoj sposobnosti Djevice da presječe i iznenadni, imaćemo dobrodošao osjećaj mentalne jasnoće koji će vas obuzeti tokom mladog mjeseca. Kada razmislite o svojim trenutnim problemima ili smetnjama, možda ćete iznenada moći objektivnije da sagledate šta se događa u ovoj situaciji i početi da pronalazite bolji i efikasniji način da se nosite sa tim u narednim nedjeljama.

Međutim, iz ove novootkrivene perspektive, možda ćete shvatiti da je poboljšanje vašeg života lakše izgovoriti nego učiniti. Možda ćete morati da vodite težak razgovor sa nekim do koga vam je stalo; možda ćete morati da naučite da kažete NE nečemu što želite, ali vam ne služi. Dok razmišljate o svojim dugoročnim potrebama (i o tome kako da ih rešite), verovatno ćete shvatiti da je potrebno malo žrtvovanja da biste kasnije dobili veću nagradu. To bi moglo značiti nešto tako jednostavno, kao što je odustajanje od navike da tokom noći gledate filmove, u korist ranijeg spavanja ili nešto važno, kao što je distanciranje od toksične grupe prijatelja.

Mlad Mjesec u Djevici će nagraditi razmišljanje orijentisano na rešenje. Kada se suoče sa izazovom, Device mogu da se zaglave u detaljima, ali rade najbolje što mogu kada imaju na umu opipljiv cilj. Zapamtite to dok se krećete kroz ovu lunarnu fazu i pokušajte da mislite na nagradu. Ako želite da optimizujete svoju zdravstvenu rutinu, nemojte se uhvatiti u koštac s istraživanjem kojoj modi ili trendu bi trebalo da se prilagodite. Umesto toga, razmislite o tome kako na kraju želite da se osjećate (odmornije, hidriranije, fleksibilnije?), i učinite promjene koje će vam približiti taj osjećaj.

Slično tome, ako želite da rešite bilo koja pitanja u vašim odnosima, razmislite o tome kako biste se vi i vaši voljeni željeli da se osjećate i razgovarajte o tome kako se oboje možete promijeniti da biste bolje stekli ta osjećanja. Opet, vjerovatno će biti teško, čak i zastrašujuće da izvršite ova prilagođavanja, ali razmišljajući kao zemaljski znak i radeći stalno prema određenom cilju učinićete da vam bude mnogo bliži i dostižniji nego što bi inače bio. Ako koristite mladi Mjesec da odredite svoje potrebe i osmislite strategiju kako biste ih zadovoljili, imat ćete energije i koncentracije u narednim nedeljama da to učinite, piše “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh