Svaštara

Horoskop / Rak, Lav i Strijelac u septembru 2021. mogu završiti slomljena srca i sa dubokim ožiljcima

Od 25 avgusta 2021. ušli smo u kvadrat Venere i Vage u Jupiteru, kada su dvije planete odvojene uglom od 135 stepeni.

Tužna žena - tportal.hr

Ovakav položaj po pravilu donosi očekivanja koja se vrlo rijetko ostvaruju, a to će posebno osjetiti tri znaka Zodijaka.

Kada Venera pravi kvadrat sa Jupiterom zaljubljivost dolazi do izražaja i na cijeli svijet gledamo kroz šarene naočare. Ova konstalacija sa sobom nosi i mnoga nerealna očekivanja kada je ljubav u pitanju, koja će za Raka, Lava i Strijelca biti iznevjerena.

Rak
U svojim maštarijama ćete otići toliko daleko da ćete same sebe iznenaditi. Voljenoj osobi ćete dati do znanja da je obožavate, a za takva priznanja je prerano.

Vi ste strastvena i iskrena osoba, ali ako partner kojem izjavljujete ljubav nije na jednakom nivou strasti, velike su šanse da se naposljetku osjetite iznevjereno, pa čak i glupavo.

Budite strpljivi, usporite i nemojte svojom brzopletošću sami sebe da povrijedite.

Lav
Tokom ovog perioda potpuno ćete zanemariti sebe, a to će vas posebno isfrustrirati. Vašoj urođenoj strastvenosti Venera će dati žarišnu tačku, a kvadratni Jupiter taj osjećaj dodatno proširiti.

U ljubavnom odnosu ćete mnogo toga željeti, zahtjevati i očekivati, a dobit ćete mnogo manje nego što očekujete.

Zbog svega ovoga Lavove u narednom periodu može obuzeti mučan osjećaj iznevjerenosti.

Strijelac
Volite da u vezama budete u centru pažnje i u svojoj urođenoj naivnosti i optimističnom duhu nikada ne očekujete da ćete biti iznevejreni.

Kada Venera pravi kvadrat sa Jupiterom te vaše osobine doći će do maksimuma, pa vaš partner lako može pomisliti da se jednostavno poludjeli. Obuzdajte se i opustite. Vaše namjere nikada nisu loše, ali ne mogu svi da isprate vaše misli, pa pokušajte da ih zadržite u “normalnim” okvirima.

Ne zamjerajte drugima što ne prate vašu energiju, jer nije problem u njima, vi ste prečesto neuhvatljivi. Ne padajte u jarost, jer ćete dugo snositi posljedice takvih postupaka, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh