Svaštara

Majka se vakcinisala, sinovi nisu htjeli: Obojica umrli u ISTOM DANU, ali to nije jedina njena noćna mora

Jeziva sudbina.

Lisa Brendon - Screenshot

Dva nevakcinisana sina samohrane majke Lise Brendon iz Džeksonvila, umrla su od posljedica koronavirusa u razmaku od svega 12 sati, a njihova majka kazala je da je ovo kroz šta prolazi “najgora noćna mora roditelja”.

Lisa je inače vakcinisana, ali njeni sinovi Ejron (35) i Fri (41) nisu željeli. U julu su se razboljeli od opakog virusa, obojica su imali tešku obostranu pneumoniju, a vrlo brzo su stavljeni na respirator i na odjeljenje intenzivne njege, prenosi “Objektiv“.

Na žalost, nisu uspeli da se spasu. Free je umro 12. avgusta, a Ejron samo 12 sati kasnije.

– Ovo je užasno. Volim svoje dječake. Nikad nisu stigli kući – navela je Lisa, koja je za WJXT istakla da je primila vakcinu i imala blage simptome korone, dok njihovi sinovi nisu htjeli ni da čuju.

– Mislim da bi danas bili živi da su se vakcinisali. Voljela bih da sam mogla da ih natjeram na to, ali sada je prekasno – istakla je.

Otvoren je račun u organizaciji GoFundMe za pomoć Lisi i prikupljanje sredstava za sahranu dvojice sinova.

Da cjelokupna situacija bude još gora, Ejron i Fri umrli su pet godina nakom smrti još jednog Lisinog sina Dejvida.

– Na žalost, njen sin Dejvid umro je prije oko pet godina. Iako je njegova smrt bila užasan udarac za porodicu, Lisa se preselila da živi kod dvojice preostalih sinova i svi su brinuli jedni o drugima. Sada su i njih dvojica mrtvi – navela je na stranici GoFundMe Lisina prijateljica Britani Pekignot.

Jedino što Lisa Brendon moli ljude je to da se vakcinišu i da niko više ne prolazi kroz bol koju ona osjeća u ovim trenucima.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh