Svaštara

Zašto toliko volimo osobe rođene u znaku Djevice?

Osobine rođenih u znaku Djevice preporučuju ih i za prijatelje i kolege, a za ljubav svog života izaberite ih zbog sljedećih vrlina!

Djevica u horoskopu - Jutarnji.hr

Ako ste bili u ljubavi sa osobom rođenom u znaku Djevice, sigurno ste imali prilike da upoznate bar neku od njihovih prelijepih osobina koje ih čine najpoželjnijima.

Spolja, one često izgledaju vrlo skromno a možda i previše okrenute praktičnom životu, ali njihova emotivna priroda je nježna i prijatna. U ljubavi su odani i, baš kao što im i ime kaže, posvećuju se svemu kao da im je prvi put.

Upravo to je jedan od glavnih razloga zašto volite Djevicu – ona će vam uvijek čuvati leđa, svuda i u svakoj situaciji.

Međutim, koliko god da su lojalni prema partneru, rođeni u ovom znaku su veoma nezavisni. Nikad vam neće dosađivati, gnjaviti vas dok se bavite svojim poslom ili hobijem, jer i oni imaju u šta da ulože vrijeme i energiju.

Zato se sa partnerom odlično slažu kad u nečemu udruže snage i biće mu i odličan saradnik, drug ili kolega. Kad rade, rade a kad vole, stvarno vole.

Djevica se u svemu daje 100 odsto, pa zato računajte i da ćete dobiti stoprocentnu pažnju, istinu i ljubav. Ukoliko ne namjeravate da uzvratite iskreno, bolje i i ne počinjite ništa jer je ona osjetiti svaki pokušaj prevare. Intucija ovog znaka je nenadmašna i, vjerujte nam, bolje je da je imate uz sebe nego protiv sebe, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh