Svaštara

Pomislila da je partner vara, pa mu se osvetila: Dok je otišao po piće, spremila je PAKLENI PLAN

Zatvorske kazne spasilo ju je to što ima sina sa invaliditetom.

Keira Levit - Police/Newcastle Chronicle

Keira Levit (30) iz Sanderlenda u bijesu je zapalila dom svog ljubavnika jer je bila ubijeđena da je otišao da vidi drugu ženu.

Ona je ostala sama u kući tog čovjeka dok je on otišao da kupi još alkohola. Pošto se zadržao, posumnjala je da ju je prevario.

Na sudu je izrečeno da je Levit 19. decembra prošle godine zapalila cipele u predsoblju, što je dovelo do velikog požara koji opustio imanje i kuću ostavio u stanju nenastanjivosti, prenosi Cronicle Live.

Tužilac Vins Vord pročitao je pred sudom da je Keira bila ubijeđena u prevaru.

– Jasno je iz poruka da je mislila da je upoznao drugu ženu. U njenom telefonu nađene su poslate poruke u stilu: “Posljednji put će ti biti ako me prevariš”, kao i “Gledat ćeš kako ti kuća gori” – naveo je tužilac.

Požar je prvi primijetio dsotavljač hrane koji je donosio naručenu picu i kada je stigao na navedenu adresu, ugledao je plamen.

Pozvao je vatrogasce, ali s obzirom na to da je prošlo dosta vremena otkad je požar uočen, nisu uspjeli da spase kuću.

Pred sudom je rečeno da je Levit upoznala vlasnika putem Fejsbuka, da su najprije bili prijatelji, a potom i ljubavnici.

Ona je rekla da je kuću zapalila u naletu bijesa i priznala da je potez bio nepromišljen jer nije razmišljala da je mogla i ona da nastrada.

Sudija Džuli Klemitson istakla je da Levit nije mislila na posljedice i da će kaznu zatvora susepndovati jer bi to imalo negativan uticaj na njenog sina sa invaliditetom o kom se brine.

Osuđena je uslovno na dvije godine, uz 10-časovni policijski čas. Takođe će morati na liječenje od alkohola i rehabilitaciju, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh