Svaštara

Papuče od 1000 KM su hit ovog ljeta: Nose ih Seve, Lejla Hajrović, Fernandes…

Severina Kojić (48) posljednjih dana uživa u rodnom Splitu.

papuče - Instagram..

Za šetnju po kamenom popločanim ulicama odabrala je ravne papuče, a ne vrtoglavo visoke štikle kako je ne bi boljele noge nakon ludog noćnog provoda s frendicama.

Pjevačica se tako za ljetni noćni provod odlučila za Hermesove natikače, model Oran, koji je vrlo brzo pokorio modni svijet.

Cijena ovih kožnih papuča je skoro 1000 KM. Severina se odlučila za neupadljivu boju, smeđu, koju može kombinirati uz mnoštvo boja i stylinga, a isfurala ih je uz svijetloplavu torbicu Louis Vuitton koja stoji oko 9.000 KM. Tako je vrijednost Sevina ljetnog outfita došla do iznosa od skoro 10 hiljada KM.

Severina – Instagram

No vratimo se na predmet želja influencerica diljem svijeta – kožne papuče. Hermesove natikače furaju i WAGS-ice Marta Fernandes da Silva (25) i Lejla Hajrović.

Lejla Hajrović – Instagram

Marta je pozirajući na Hvaru uz svoje skupocjene papuče isfurala Chanelovu torbu od pet hiljada maraka, a Lejla, koja je pozirala uz kadu, odlučila se na svjetlucave ukrašene kristalićima.

Izabela – instagram

Novopečena mama, Izabela Kovačić (28) se odlučila za bijelu boju koja je dodatno istaknula njene preplanule noge, pišu 24sata.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh