Svaštara

Medicinska sestra objavila slatku fotografiju muža i djece: Ubrzo potom život joj se TOTALNO preokrenuo

Porodica, prijatelji i kolege u šoku.

Beki Martin - Screenshot

Medicinska sestra iz Plimuta Beki Martin podijelila je na društvenim mrežama fotografiju svog supruga Lija i njihovo dvoje djece, ne slutivši da će istog dana njen muž i kćerkica Sofi biti ubijeni u podmuklom napadu izvjesnog Džeka Dejvisona, koji je ustrijelio pet osoba u ovom britanskom gradu.

Otac heroj, prema navodima medija, pokušao je da zaštiti svoju usvojenu kćerku u trenucima kada je Dejvison otvorio vatru. Muškarac se postavio tjielom ispred djevojčice svjesno išavši u smrt, ali njegov herojski poduhvat, nažalost, nije spasio devojčicin život koja je takođe preminula istog dana.

Kako prenosi San, medicinska sestra Beki posljednje vijreme svog posla provela je na odjeljenju intenzivne njege, spasavajući živote najtežim kovid pacijentima, navele su njene kolege.

Jedna osoba koja je radila sa njom opisala je Beki kao anđela koji je spasavao živote mnogih.

– Beli je u četvrtak oko 14.30, imajući slobodan dan, objavila fotografiju svoje djece i muža. Izgledali su tako srećni. To je srceparajuće. Prošlo je svega nekoliko sati i dogodio se zločin – naveo je drugi kolega za San.

Li i Sofi prevezeni su u besvjesnom stanju u bolnicu u Derifordu, ali ljekari nisu uspjeli da spasu njihove živote.

Na mjestu gde je Dejvison usmrtio pet osoba stanovnici pale svijeće i postavljaju bukete cvijeća i igračke.

Takođe, svako može da se upiše u knjigu žalosti koja je dostupna na tom mjestu, a otvorena je i još jedna putem onlajna, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh