Svaštara

NA JESEN IH ČEKA VELIKA SREĆA: Ova 4 znaka Zodijaka promijenit će život na bolje

Svemir će im poslije dužeg vremena dati vjetar u leđa.

Žena - Screenshot

Prema mišljenju astrologa jesen 2021. godine biće izuzetno miran i romantičan period. Uživat ćete u druženju, ljubavi, večernjim šetnjama i lijepim emocijama. Horoskop predviđa posebnu sreću za ova 4 znaka:

Djevica

Zvijezde će Djevici dati nevjerovatan šarm, sa kojim će ovaj zemljni znak očarati i steći nova poznanstva. Očekuje vas uspješan period i u mnogim poslovnim projektima. Takođe, mnogi predstavnici ovog horoskopskog znaka moći će da pronađu srodnu dušu. Ljubav vam donosi sjajnu energiju i samopouzdanje, prenosi “Alo!“.

Strijelac

Strijelčevi će imati sjajnu energiju i motivaciju, moći će da postignu sve što žele. Predstavnici ovog znaka biće tokom jeseni izuzetno ambiciozni i posvećeni poslu, a samim tim ih očekuje i materijalno blagostanje. Život se mijenja na bolje. Strijelčevi će u septembru prisustvovati važnom događaju, gdje će moći da se upoznaju sa zanimljivim ljudima i pronađu srodnu dušu. Najuspješniji mjeseci za ovaj znak biće oktobar i novembar.

Jarac

Jarčeve čeka zaista sjajna jesen. I u profesionalnoj aktivnosti i u ljubavi, predstavnicima ovog znaka biće sve dobro, predviđaju astrolozi. Neki Jarčevi će moći da pronađu svoj pravi poziv i biće srećni nakon što dobiju priznanje od drugih ljudi. Takođe, neki će imati priliku da započnu nove strastvene veze.

Vodolija

Vodolije će imati mnogo iznenađenja na profesionalnom polju. Ovaj vazdušni znak će “uhvatiti talas” uspeha i moći značajno da poboljšaju svoje finansijsko stanje. Međutim, u oktobru i novembru treba da budu oprezni i provjere poslovne predloge. U ljubavi počinje da se sve mijenja na bolje, povećava se bliskost, a neće manjkati ni strasti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh