Svaštara

Dizala kredite na ime muža: Nije željela da ih vraća, pa joj je sinula ideja iz pakla

Srećom, policija je pravovremeno odreagovala.

Hapšenje - Objektiv.rs

Ukrajinka iz volinjske oblasti naručila je ubistvo sopstvenog muža kako ne bi vraćala dugove, kredite i zajmove koje je dizala na njegovo ime, a za likvidaciju je platila 10.000 grivnji (nešto više od 300 eura). Policija je ipak bila “pametnija”, pa je lukavo sprečila potencijalno ubistvo.

Kako prenose tamošnji mediji, identitet žene nije otkriven, a Odjeljenje za strateška ispitivanja Nacionalne policije Ukrajine saopštilo je da je riječ o 36-godišnjakinji, piše “Objektiv.rs“.

Ona je koristila dokumente i podatke svog supruga, više puta je dobijala kredite, a za sebe je na taj način pribavila oko 200.000 eura.

– Morala sam u nekom momentu da ih vratim, a kako nisam imala da vratim novac, odlučila sam da ga se riješim kako mi niko ne bi bio za petama zbog para. Pronašla sam izvođača koji bi izvršio likvidaciju i za to mi je tražio 10.000 grivnji – navela je Ukrajinka na saslušanju u policiji.

Policija je saznala za paklenu namjeru, pa su angažovali operativce za specijalnu operaciju kako bi čovjeku spasli život.

Policajci su, naime, lažirali zločin i dogovorili sastanak žene sa potencijalnim ubicom.

Tokom sastanka, u blizini jednog sela Volodimir-Volinjskog okruga, žena je dobila navodne dokaze o “likvidaciji” muža, a nakon što joj je policija otkrila da je to bila tajna akcija, Ukrajinka je uhapšena.

Ona je trenutno u pritvoru i o njenoj daljoj sudbini odlučit će nadležno tužilaštvo i sudovi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh