Svaštara

DA LI STE NEKADA SANJALI VJENČANICU? NEĆETE VJEROVATI ŠTA OVAJ SAN ZNAČI: Žena u bijelom otkriva kakva je vaša budućnost

Mnoge žene sanjaju o svojoj savršenoj vjenčanici i na javi, ali šta znači kada u snu vidimo sebe u bijelom?

Žena u vjenčanici - Flickr.com

Ovaj san donosi važne poruke vaše intuicije, podsvijesti i predstavlja znak od Univerzuma, piše Sensa.

Prema sanovniku, ako udata žena sanja sebe u vjenčanici, to znači da se savršeno razumijte sa svojim partnerom. San ukazuje da će između supružnika zavladati predivna romantična atmosfera.

Ako slobodna žena sanja sebe u vjenčanici, sanovnik ukazuje da će uskoro upoznati svoju srodnu dušu i da će započeti romantičnu vezu. Takođe, vjenčanica u snovima može predviđati srećnu porodičnu budućnost.

Ukoliko u snu vidite vjenčanicu u izlogu, vjeruje se da ćete dobiti dragocjen poklon, a san o prijateljici koja je obučena u bijelo znači da vam stižu dobre vijesti.

Ako datum vašeg vjenčanja nije određen, a u snu vidite vjenčanicu ili je čak prislonite uz sebe, uskoro će vam se život možda dramatično promijeniti. Možda ćete imati novog izabranika.

Ako u snu isprobate vjenčanicu, možda ćete biti unapređeni na poslu. To znači da ste zadovoljni svojim položajem u društvu i na poslu. Takođe može obećati promjenu posla zbog bolje zarade. Takođe, san u kojem se pojavljuje vjenčanica može govoriti o upoznavanju novih zanimljivih ljudi i sjajnu komunikaciju.

U sanovniku su takođe zabilježena sljedeća tumačenja:

Šivanje vjenčanice u snu – uskoro ćete možda dobiti bračni prijedlog.

Vidjeti drugu djevojku u vjenčanici znači da ćete imati zanimljive romantične ponude.

Ležanje u bijeloj haljini je svađa sa vašim ljubavnikom. Pocijepana ili isječena vjenčanica – izazovan period sa srodnom dušom.

Vrijedi obratiti pažnju na boju vjenčanice u snu. Ako je čisto i bijelo, ovo je povoljna prognoza za budućnost. Ako je prljava, pred vama je težak put prije nego što postanete srećna osoba i postignete blagostanje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh