Svaštara

Omiljeni policajac pronađen mrtav sa sinom u naručju: Zbog riječi njegove žene obuzeće vas NEOPISIVA TUGA

Mnogi se u nevjerici opraštaju ispred njihovog porodičnog doma.

Dejvid Louden - West Mercia Police

Policajac Dejvid Louden (39) pronađen je mrtav sa svojim trogodišnjim sinom Harisonom, a istražitelji pokušavaju da utvrde na koji način su otac i beba preminuli.

Policija Vest Mersija pozvana je u petak ujutru u porodičnu kuću u Kiderminsteru u Vorčesterširu zbog zabrinutosti za muškarca i dijete, jer se prethodno policajac nikom nije javljao.

Na licu mjesta, pronašli su kolegu i njegovog sina koji nisu davali znake života, prenosi Metro.

Dejvidova porodica razočarana je zbog neshvatljivog gubitka, a naročito skrhana bila je njegova supruga, odnosno dječakova majka.

– Dejvid je bio ljubazan, pun ljubavi, pažljiv i nevjerovatan otac i muž. Harison je bio srećan i voljen mali dječak. Obojica će mi zauvijek ostati u srcu – navela je supruga policajca, koji se poslednjih godina bavio riješavanjem slučajeva provalnika u stanove.

Kako prenosi Birmingham Live, ispred kuće u kojoj se dogodila tragedja mnogi ostavljaju cvijeće i igračke.

– Lijepo spavaj i počivaj u miru. U našim si mislima i molitvama – navodi se u jednoj oproštajnoj poruci uz cvijeće i igračke.

Povodom ovog slučaja oglasila se i pomoćnica načelnika policije Rejčel Džons, koja je istakla da ih je napustio jedan od omiljenih kolega i izrazila saučešće porodici Dejvida i njegovog sina.

– Sa velikom tugom saopštavam vijest o smrti našeg kolege i njegovog djeteta. Iako okolnosti nisu za sada sasvim jasne, ovo je nesumnjivo riječ o velikoj tragediji i gubitku kako za porodicu, tako i za našu policiju – navela je Džons, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh