Svaštara

SRUŠIO SE NA BINI, DRAMA NA NASTUPU srpskog pjevača u Crnoj Gori: Nucci završio u bolnici, objavljene slike povrede

Naš popularni reper Igor Panić, poznatiji kao Nucci doživio je nezgodu na nastupu u Crnoj Gori protekle noći.

povredam nastupi - Novi

Na nastupu kojem je prisustvovalo više desetina ljudi, Nucci se srušio na bini, pa je obezbjeđenje prišlo da mu pomogne, jer je ostao da sjedi na podu.

Naime, on je povredio nogu nastupajući, pa pokazao ogromnu oteklinu zbog koje je odmah morao u bolnicu.

– Dobio sam terapiju! Vidjećemo kakva je situacija ujutru. Nije naivno ni malo, ali samo pozitivno i sutra se oglašavam da vam javim kakva je situacija sa sledećim datumima. Hvala za sve poruke podrške. Uradiću sve što je u mojoj moći da vas ispoštujem! Ljubi vas i voli Nucci – napisao je reper na svom Instagram profilu, pa postavio snimak na kojem se vidi momenat kako sedi na bini povređen.

Reper se oglasio i iz bolnice i pokazao oteklinu na nozi, kao snimak noge.

On je obećao da će javiti svojim pratiocima detalje oko sljedećih nastupa, koji sada već zavise od stanja njegove noge, a kako je Nucci jedan od izvođača na predstojećem “Music Week-u” ostaje da vidimo da li će publika ostati uskraćena i da li će se do tada njegovo stanje stabilizovati.

povreda Nucci – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh