Svaštara

ASTROLOZI TVRDE – OD 12. AVGUSTA STIŽE POSEBAN ASTRO PERIOD: Ovi znakovi su na udaru, MRAČNE TAJNE ĆE BITI RAZOTKRIVENE

Saznajte šta donosi Merkur u Djevici od 12. avgusta 2021. godine i kako da se pripreme svi znakovi Zodijaka.

Horoskop - Blogspot

12. avgusta 2021. godine planeta Merkur se seli u sazviježđe Djevice. U ovom periodu će mnogi znakovi Zodijaka otkriti važne istine.

Mali preokreti u uobičajenom životu predstavnika svih horoskopskih znakova izazvaće prelazak Merkura u sazvežđe Djevice, koji će se dogoditi 12. avgusta 2021. godine. Međutim, haos neće dugo trajati, jer će uslediti veoma povoljni period za ispravljanje grešaka. prenosi hayat

Evo šta kom horoskopskom znaku donosi ovaj aspekt…

Ovan

Ovnovi će se i dalje mučiti na polju ljubavi, romansa im jednostavno ne ide od ruke. Veliki problem prdstavlja jer ne žele da se oslobode tvrdoglavosti, zbog čega će im se problemi samo umnožavati.

Bik

Bikovi se osjećaju prilično napeto. Stalno ih proganja osjećaj da nisu u stanju da se izbore sa problemima koji su im se nagomilali. Potrebno im je da realnije sagledaju situaciju u kojoj e nalaze. To će im donijeti olakšanje.

Blizanci

Predstavnici ovog horoskopskog znaka su vrlo blizu da riješe neku tajnu koja im već duže vrijeme zadaje glavobolje. Nakon toga slijedi značajno poboljšanje životnih situacija.

Rakovi

Rakovi imaju uspjeha u gotovo svim oblastima života. Ovo je za njih povoljan period, pa svakako moraju da iskoriste prilike koje im se pružaju.

Lav

Zanimljive avanture očekuju rođene u ovom horoskopskom znaku. Vjerovatno će morati da promjene mjesto stanovanja.

Djevica

Za mnoge Djevice ovo je povoljan period za putovanja. Razlog će najvjerovatnije biti unapređenje poslovnih vještina i obrazovanje.

Vaga

Dugi i iscrpljujući razgovori sa članovima porodice i rodbinom. Vage su malo obeshrabrene jer su dobile vijesti koje nisu očekivali. Odličan period za sklapanje brakova.

Škorpija

Škorpije će odbiti kompromise kako bi se u potpunosti posvetile razvoju vlastitih kreativnih sposobnosti. Istovremeno će se zaineresovati za više stvari, što će im biti konfuzno.

Strijelac

Strijelac će steći željenu nezavisnost i nastaviti odlučno da se kreće izabranim putem. Očekuje ga značajno povećanje prihoda i finansijska stabilnost.

Jarac

Jarčevi prolaze kroz veoma dobar period, što se tiče profesionalne strane. Brz uspon na karijeri nije isključen.

Vodolija

Romantična sfera je naglašena Vodolijama. Njihov ljubavni život će se konačno poboljšati i osjećaće se mnogo sretnije.

Ribe

Ribe ćese intenzivno baviti rješavanjem birokratije. Oni će morati da srede važna dokumenta kako bi izbjegli probleme sa zakonom, prenosi Mondo.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh