Svaštara

HOROSKOP – ŠTA TREBA DA URADITE OD 9. DO 21. AVGUSTA DOK JE MJESEC U FAZI RASTA: 3 stvari će vam donijeti veliku sreću!

Horoskop otkriva šta treba izbjeći, a šta uraditi dok je Mjesec u fazi rasta od 9. do 21. avgusta!

Horoskop - Telegraf.rs

Tokom jednog mjeseca imamo različite lunarne faze, a period između mladog i punog Mjeseca naziva se faza rastućeg Mjeseca – vrijeme kada lako u život možemo privući željene promjene. Od 9. do 21. avgusta Mjesec je u rastućoj fazi, a horoskop otkriva da je sada trenutak da se riješite nevolja i da započnete put ka prosperitetu.

Astrolozi imaju određene savete kako da privučete sreću tokom ove faze – evo šta treba da uradite:

1. Ne sumnjajte u svoja znanja i sposobnosti. Lunarna energija vas trenutno podstiče da budete hrabri i iskoristite sve svoje sposobnosti. Ne gubite vrijeme na besmislene stvari, već se aktivirajte na polje života koje želite da unaprijedite.

2. Budite optimistični. Pozitivan stav je presudan za uspjeh, a u fazi Mjesečevog rasta, možete započeti novi put života, ali je važno da vjerujete da će sve biti u redu. Pesimizam vas blokira, a optimizam podstiče na rast.

3. Okružite se pozitivnim ljudima. Ovo je idealna prilika da prekinete odnose sa toksičnim osobama i ljudima koji vas blokiraju i opterećuju. Očistite svoj život od manipulativnih, zavidnih i zlonamjernih osoba. Potrudite se da provodite vrijeme samo sa pozitivnim ljudima koji vjeruju u vas i motivišu vas da postanete bolji.

Od 9. do 21. avgusta ada je Mjesec u fazi rasta, horoskop predviđa da nas očekuje nekoliko ključnih aspekata. Već 9. avgusta Mjesec je u sazvežđu Lava i podstiče nas na akciju. Danas vizualizujte, jer vam to može pomoći da ostvarite ciljeve. Na ovom putu mogu vam pomoći i pozitivne afirmacije za transformaciju života. Mjesec ulazi u znak Djevice 10. i 11. avgusta i donosi sjajan trenutak za komunikaciju, a ovo će se naročito pozitivno odraziti na poslu. Ako radite u timu ili treba u ovom periodu da donesete krupne odluke, sreća je definitivno na vašoj strani.

U periodu 12. i 13. avgusta Mjesec prelazi u znak Vage, a 12. nas očekuje i blistava meteorska kiša Perseida. Obavezno zamislite želju. Astrolozi upozoravaju da 13. avgusta treba da budete pažljivi kako se petak ne bi pretvorio u dan nerešivih grešaka. Mjesec prelazi u znak Škorpije 14. avgusta i to je jedan od najpozitivnijih dana. Subota je sjajna za sticanje novih znanja i vještina, dok je nedjelju, 15. avgust prema lunarnoj energiji treba posvetiti ljubavi i jačanju odnosa.

17. avgusta Mesec u Strijelcu nas poziva na akciju, zabavu, avanture, a 18. i 19. avgusta Mjesec je u znaku Jarca i ovo je prilično napet dan jer neke nepromišljene aktivnosti mogu nas uvesti u problem. Ne zanemarujte intuiciju, jer unutrašnji glas vam može otkriti šta ne treba da radite i kojih stvari treba da se klonite. 20. i 21. avgusta Mjesec u Vodoliji obavićete psoao na vrijeme i bićete ponosni na sebe. Foksirajte se na detalje i to će vma pomoći da steknete samopouzdanje, izbjegnete greške i mudro ostvarite profesionalne ambicije, piše “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh