Svaštara

3 znaka Zodijaka kojima će Mars u Djevici 11. avgusta donijeti stabilnost, red i povratak fokusa

Avgust je tradicionalno veoma značajan mjesec po pitanju karmičkih odnosa za sve horoskopske znakove.

Horoskop - Telegraf.rs

Svi ćemo biti stavljeni na test, ponavljaće nam se situacije iz prošlosti kako bi nam pokazale koliko smo daleko stigli na putu našeg ličnog razvoja i šta smo naučili iz prethodnih iskustava. Ono čega treba da se sjetimo kada se nađemo u tim situacijama jeste da uvijek imamo izbor. Možemo da ponavljamo cikluse, a možemo izabrati da prihvatimo lekcije i da reagujemo mudrije.

Lav, Blizanci i Djevice mogu se radovati novoj nedjelji koja počinje mladim Mjesecom u Lavu.

Kako Merkur ulazi u Djevicu 11. avgusta svi ćemo osjetiti olakšanje nakon što se konačno završila konfuzna i stresna prethodna nedjelja. Osjetit ćemo lakoću u iskazivanju sebe i u komunikaciji sa drugima.

Iako uticaj Djevice može istaknuti našu perfekcionističku stranu ličnosti, sve je bolje od drame koju smo doživjeli ulaskom Merkura u Lava prošle sedmice.

Ova nedjelja donosi stabilnost, red i povratak fokusa na bitne stvari. Ovaj tranzit na neke osobe može uticati na način da previše razmišljaju o sopstvenim neuspjesima, dok će drugi osjetiti nagli porast samopouzdanja.

Mladi Mjesec u Lavu donosi nadu, budi imaginaciju i ohrabruje nas na nove početke. U ovom periodu ne smiju se spuštati lični standardi, već se treba težiti najvišim mogućim ciljevima i željama.

Ovo su tri znaka koja će imati sjajnu nedjelju.

BLIZANCI
Blizanci će ove nedjelje imati sjajne analitičke sposobnosti što će im omogućiti da sagledaju svoj život iz realne perspektive i da postave prave prioritete. Nedjelju će započeti visokim očekivanjima zahvaljujući mladom Mjesecu koji će ih inspirisati da se maksimalno posvete poslu i ličnim ciljevima.

Ukoliko iskoriste nalet ove produktivne energije Blizanci će ove nedjelje briljirati na radnom mjestu. Tokom nedjelje vaš fokus biće isključivo na profesionalnim obavezama i svoju energiju nećete poklanjati bližnjima već sebi, što ste pre svega i zaslužili.

LAV
„Niko me neće slomiti, niko me neće povući na dno, moram da nastavim dalje…“ E ovo ste vi ove nedjelje. Možete dolaziti u kontakt sa osobama koje jednostavno neće umijeti da se nose sa vašom nadolazećom harizmom.

Ono što ovu nedjelju čini tako posebnom za vas je mogućnost da transformišete negativnu energiju uperenu ka vama u čisto pozitivne vibracije. Alhemija je sa vama ove nedjelje Lavovi.

Ljudi ne mogu da skriju ljubomoru kada vas susretnu, a sve zbog vaše očigledne sreće i samopouzdanja. Srećom, njihova negativnost i lična nesigurnost neće uticati na vaš sjaj.

Ove nedjelje bićete u svom elementu i samim tim drugi će u vama pronaći inspiraciju koja će ih privući da vam se pridruže na putu sreće.

DJEVICA
Unaprijed čestitamo na svom trudu i radu na sebi koji ćete uspješno sprovesti ove nedjelje. Oduvijek ste imali problema sa samopouzdanjem, često se pregrubi prema sebi što vas nekada odvodi u stanje teške apatije i pasivnosti.

Ono što je sjajno ove nedjelje je to da ćete ovakvo ponašanje prepoznati u samom startu i uspješno ćete okrenuti drugi list. Prepoznaćete šablon destruktivnog ponašanja i zaustavićete ga prije nego što dozvolite sebi da ponovo upadnete u istu zamku.

Ovo je veliki napredak za vas i poslije ovakvog saznanja bićete otvoreniji za dalji napredak i lično usavršavanje.

Oduvijek ste znali da se sa problemima morate direktno uhvatiti u koštac, ali ste najčešće takav scenario odlagali i izbegavali.

Ove nedjelje, međutim, konačno se odlučili da preuzmete inicijativu i dokažete sebi da ste mnogo više od samokritične osobe koja je zarobljena u sopstvenim sumnjama, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh