Svaštara

Kakav vas muškarac privlači to dosta govori o vama – Analiza karaktera 5 vrsta muškaraca

Profili muškaraca se mogu podijeliti u pet grupa. Svaki tip muškarca ima određene crte karaktera koje privlače žene na osnovu nekog podsvjesnog parametra.

muskarac- zadovoljna

1. Gospodin Narcis. Njegov šarm, talent, uspjeh i harizma djeluju poput čarolije na vas. Sve njegove primjedbe su besprijekorne, a u samom razgovoru uvijek mora dominirati. Ali kad jednom padnete na njegovu udicu, suočićete se sa oštrim protivljenjem njegovim zahtjevima, kritikama i samoživosti.
Šta znači vaša privlačnost prema takvom tipu? I vi ste narcis. Vaše pretjerano laskanje na vašu adresu, vaš perfekcionizam i grubost samo skrivaju komplekse koje sami gajite.

2. Gospodin Nedostižni. On ne dolazi k vama na prvi poziv. Uvijek je neodlučan i ima mnogo spremnih izgovora. Takvi momci brzo priznaju svoja osjećanja, ali istovremeno uopšte ne traže ozbiljnu vezu. Šta znači vaša privlačnost prema takvom tipu? Ovi momci vas privlače samo ako se smatrate nedostojnim nekoga boljeg. U pravilu, ovaj osjećaj nastaje nakon što vas je izdala vrlo bliska osoba. Da biste popravili situaciju, vrlo je važno suprotstaviti se osobi koja vas je iznevjerila.

3. Gospodin Popravi me. On sebe smatra inferiornim. Vidite ga kao nebrušeni dijamant. Shvatate da muškarac ispred vas nije idealan, ali definitivno ima potencijal. Odnos s njim smatrate projektom. Šta znači vaša privlačnost prema takvom tipu? Obično je ova osobina uzrokovana prekomjernom kompenzacijom za neku vrstu greške ili neuspjeha u životu. Ali da biste zaista dokazali da ste vrijedni ove veze, prestanite pokušavati nadoknaditi ono što ste propustili ili učinili u prošlosti.

4. Gospodin Strah od predanosti. Već je imao kratku vezu. Vjerovatno nikada nije bio oženjen i uopšte se ne želi oženiti. I uvijek ima puno izgovora zašto još uvijek nije upoznao pravu ženu. Svoju priču potkrepljuje uvjerenjem da mu je ostalo još puno vremena. Šta znači vaša privlačnost prema takvom tipu? Vrlo ste zahtjevni i žudite za muškom pažnjom. U pravilu se ovo ponašanje primjećuje kod žena čija je prethodna veza završila vrlo naglo ili iznenada. Da biste upoznali samouvjerenog muškarca koji je spreman za ozbiljnu vezu, morate biti i samopouzdani.

5. Gospodin Parazit. On parazitira na vašoj spremnosti da mu pomognete. Međutim, takva pomoć često vam nanosi štetu. Upamtite, vi ne dobijate ništa od onoga što on dobija od vas. Šta znači vaša privlačnost prema takvom tipu? Niste sigurni u sebe. A nesigurnost i slabo samopoštovanje mogu privući zahtjevne i opsesivne muškarce koji će vas koristiti. Vrlo je važno da svoje samopoštovanje na vrijeme dovedete u red prije nego što počnete izlaziti s nekim, prenosi Pult24info


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh