Svaštara

Detaljan mjesečni horoskop za septembar – Šta bi mogli očekivati Rak, Lav i Djevica

Šta bi mogli očekivati Rak, Lav i Djevica .

Horoskop - Dobarglas.ba

Rak: Sve što vam je sada potrebno jeste da se isključite od svakodnevnih obaveza i da se opustite. Potrebno vam je da razmislite dobro o onome što želite i o ciljevima koje ste sebi zacrtali u životu. Bilo bi dobro da budete oprezni sa ljudima, posebno obratite pažnju na ono što govore i slušajte svoj unutrašnji glas.

Vi najbolje znate šta vam je potrebno i šta je najbolje za vas. Vaše finansije će u ovom periodu biti jako dobre pa biste mogli osjetiti potrebu da se počastite sa nekom sitnicom koju odavno želite. Nema smisla da se u svemu ograničavate i da sebe uskraćujete nekih zadovoljstava.

Srećni dani za osobe rođene u znaku Raka bi mogli biti 4, 6, 11, 12, 23.

Lav: U septembru će osobe rođete u znaku Lava biti posebno posvećene i zaokupljene porodicom. Vaš život će ići već utabanim putem, ali bi moglo doći do mnogi promjena koje su povezane sa vašom voljenom osobom.

Samo od vas će zavisiti da li će ove promjene biti dobre ili loše. Druga polovina mjeseca će biti posebno povoljna za donošenja odluka koje se tiču višednevnog putovanja. Ovo bi vam moglo pomoći da se odmorite, opustite, smirite i steknete dovoljno snage za borbu sa svakodnevnim životom.

Mogli biste se naću u nekom sukobu sa nekim od radnih kolega ili nekim od svojih nadređenih. Imate velike šanse da se iz te svađe izvučete, ako ne budete čvrsto željeli da istjerate po svome. U drugoj polovini mjeseca posvetite pažnju svojim finansijama.

Srećni dani u septembru bi vam mogli biti 6, 8, 10, 25, 30.

Djevica: Septembar bi mogao biti jako zanimljiv mjesec kada je u pitanju vaš lični život. Vaši odnosi prema drugim ljudima će biti jako važni pa čak i presudni. Važno je da se potrudite da održite karmoniju i dobru komunikaciju sa drugim ljudima. Pokažite više razumijevanja i ljubaznosti.

Vjerujte svojoj intuiciji jer vas ona ovog puta sigurno neće iznevjeriti. U drugoj polovini mjeseca bi se vaše finansije mogle povećati, pa ćete možda razmišljati da promjenite neke stvari koje su zastarjele i kupite sebi nove. Međutim, jako je važno da razmislite o svojim ulaganjima i da li su vam te stvari zaista potrebne. Najpovoljniji dani za Djevice u septembru bi mogli biti 6, 21, 24, 25, 26.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh