Svaštara

Vjeruje se da crna mačka štiti od novčanih problema – Narodna vjerovanja o mačkama i novcu

Iako mačke ponekad znaju biti pomalo sebične, njihova energija ima vrlo blagotvoran učinak na našu sreću kako u životu uopšte tako i u finansijama.

Mačka - net.hr

Mačke su u stanju regulisati energiju u kući kako bi u njoj bilo više harmonije, a dom u kome se nalaži mačka je emocionalno topliji. Takođe, vjeruje se da šarena mačka u kući ima veoma povoljan učinak na energiju kuće i sreću ljudi koji u njoj žive.

U ovom članku ćemo se osvrnuti na neka narodna vjerovanja vezana za mačke i novac.

1. Ako mačka uđe u kuću; Ako vas je mačka sustigla i ušla u kuću zajedno sa vama, to je veoma povoljan znak. To bi moglo značiti da bi se u vašem životu mogle desiti neke velike promjene.

Promjene koje predstoje bi mogle biti vezane za vaš posao. Možda bi vam mogla biti ponuđena nova pozicija ili novo radno mjesto.

2. Mačka bakarno-narandžaste boje; Vjeruje se da mačke ove boje donose finansijsko blagostanje. Bakarno-narandžasta boja je energetski slična crvenoj, a crvena je boja novčane sreće.

Vjeruje se da ako imate ljubimca mačku u ovoj boji vaš novčanik nikada neće biti prazan.

3. Crna mačka; Crna mačka je najjača amajlija, uključujući i finansijsku. Ako u kući imate takvog ljubimca, onda ne bi trebalo imati problema sa novcem.

Vjerovatnoća da će vas neko prevariti biće mnogo manja. Crna mačka je od velike koristi onima koji rade od kuće. Pomaže u borbi protiv lijenosti i apatije.

4. Mačiji brčić u novčaniku; Mačji brkovi, koje slučajno pronađete u svom domu, bi vam mogli pomoći će da steknete “nos za novac” i izoštrite poslovnu intuiciju.

Ne bacajte ga, već ga stavite u novčanik. Ako pronađete druge nestale brkove vaše mačke, stavite ih u novčanik ili bacite stari brčić i zamijenite ga novim.

5. Ako se mačka očeše od novčanik; Ako novčanik stavite na neko mjesto gdje mačka može doći do njega i ako se ona počne trljati od njega ili legne na njega, to je veoma povoljan znak koji bi mogao pokazati da bi se vaši prihodi mogli povećati. Ako vidite da vaša mačka želi dodirnuti vaš novčanik ili leći na njega nemojte joj braniti, piše “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh