Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. AVGUST 2021: Škorpijama oscilira raspoloženje, Lavovima stiže novac, a 1 znak u užasnom stresu

OVAN

Posao: Dobar dan za novac. Danas je bolja atmosera, pomoć stiže preko osobe koja vam je prijatelj. Ljubav: Emotivno imate želju da što više vremena provedete sa porodicom. Možda će partner nastojati da vam pomogne u tome da se oslobodite nekih svojih strahova koje vučete od ranije. Zdravlje: Kolena osetljiva.

BIK

Posao: Neki pripadnici ovog znaka počinju da razmišljaju o promeni posla. Šanse za to postoje. Pomoć vam stiže preko Device ili Raka. Ljubav: Ne bi bilo loše da oni koji su u braku ili vezi pokrenu ljubav nekim lepim druženjima sa prijateljima. Zdravlje: Učestali bolovi u stomaku.

BLIZANCI

Posao: Vi svakako imate mogućnosti da zaradite i to je nešto što vama puni samopouzdanje. Ljubav: Visok stepen tolerancije ima vaš partner, nemojte to da devalvirate. Slobodi imaju susret sa vatrenim Ovnom ili pomalo povučenom osobom iz znaka Rak.
Zdravlje: Pritisak, vene osetljive.

RAK

Posao: Morate da pokažete izvesni autoritet kod drugih saradnika koji će sigurno biti oduševljeni vašim idejama i elanom. Ljubav: Iako ćete delovati pomalo hladno, nezainteresovano ipak ste u duši romantik koji traži svoju srodnu dušu. Zdravlje: Osetljivost.

LAV

Posao: Novac vam stiže. Imate prijatelja koji vam pomaže i može biti vaš dobar poslovni partner. Ljubav: Lav živi jedan svoj opušten život koji mu prija sa ili bez partnera. Zdravlje: Krvu sliku pokušajte da stabilizujete.

DEVICA

Posao: Potreban vam je kredit. Do novca se teško danas dolazi. Ljubav: Najvažnije je poverenje u bračoj zajednici. Device koje su slobodne neka manje ličnih prohteva imaju. Zdravlje: Devica druge dekade neka obrati pažnju na pritisak. VAGA

Posao: Bićete vezani za putovanje sa prijateljem, to je osoba koja će vas negde pogurati i omogućiti da zaradite. Ljubav: Bračni partneri bi trebalo da povedu računa na misli koje imaju jedan prema drugom, jer su uvek negde skloni svađi. Zdravlje: Dobar period za zdravlje.

ŠKORPIJA

Posao: Dobar dan za novac i saradnju sa vodenim znakovima poput Raka, Škorpije ili Ribe. Ljubav: Izađite iz zatvorenog prostora. Morate da se više angažujete oko ljubavnog života. Zdravlje: Usponi i padovi u raspoloženju.

STRELAC

Posao: Dan za bolju komunikaciju sa strancima, imaćete dosta obaveza tokom dana. Ljubav: Brak može biti okrenut manjim svađama sa partnerom. Pokušajte da pronađete bolji put do srca voljene osobe. Zdravlje: Čuvajte se promaje, vetra.

JARAC

Posao: Imate dobru saradnju sa vatrenim znakovima ali isto tako i sa drugim Jarčevima posebno ako su u podznaku Škorpija ili Lav. Ljubav: Dobar dan za druženje, poznanstvo, komunikaciju, izađite na neko urbano mesto. Zdravlje: Psihološka opterećenost zbog posla.

VODOLIJA

Posao: Večiti problem sa saradnicima koji nisu u stanju da vas prate. Ljubav: Velika strast predstoji, posebno Vodoliji koja je u vezi. Ukoliko ste sami poznanstvo sa osobom iz znaka Lav. Zdravlje: Dosta dobro raspoloženje.

RIBE

Posao: Rad sa osobama iz sfere kreativnosti, posebno ako je povezanost iz rada sa grafikom, fotografijom. Ljubav: Niste okrenuti nekim vezama preterano jakim, ali zabava vam daje snagu emotivnog opstanka. Zdravlje: Dosta dobro,piše Lepaisrecna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh