Svaštara

Profesoricu Laru zatekli u sobi sa tri studenta, pa su je kaznili: Ove godine učinila je još goru stvar

Znala je da može da nagrabusi, ali je očito morala ovo da uradi.

Lara Ričmond - Cherokee County Police Dept

Profesorka muzičkog Lara Ričmond (38) iz okruga Čiroki u SAD naći će se na optuženičkoj klupi zbog tvrdnji da je se*sualno napastvovala dva srednjoškolca starosti od po 16 godina.

Lara je uhvaćena na parkingu škole u kojoj je radila kako u večernjim satima, misleći da nema nikog uvodi đake u auto, a zatim se skida pred njima i tjera ih na intimni odnos.

Jedan od mladića izašao je napolje i iste večeri prijavio je Laru za se*sualno uznemiravanje.

Ovo nije prvi put da Lara Ričmond pravi ovakve prekršaje. Prije tri godine umalo je izgubila licencu za rad kada su je tri studenta fakulteta u kojem je radila kao asistent prijavila za ucenu i primoravanje na se*s.

Lara je tada obećala studentima da će im “izdejstvovati” bolje ocjene na kraju semestra ukoliko bude imala se*sualni odnos sa svom trojicom. Ko zna kako bi se ta epizoda završila da jedna od studentkinja nije tada ušla u sobu vršnjaka i vidjela Laru s njima, samo u donjem vešu.

Samo zahvaljujući odustajanju studenata u posljednji čas od tužbe, Lara je prošla samo sa uslovnom kaznom od dvije godine, što je podrazumijevalo da u tom periodu ne obavlja posao asistenta.

Ovog puta, gotovo joj je zagarantovano gubljenje licence za rad u školi.

– U policiji se branila ćutanjem, dok je njen advokat poslije izjavio da ne postoje jasni dokazi koji bi upućivali na to da je srednjoškolce pod prisilom uvela u auto i pokušala da sa njima ima odnos – rekao je jedan od policajaca okruga Čiroki u kojem se dogodio ovaj slučaj, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh