Svaštara

HOROKSOP – OTVARA SE PORTAL LAVLJA KAPIJA, STIŽE NAM MLAD MJESEC: Evo kako 8. avgusta da privučete sve što želite!

Horoskop otkriva kakva energija nas očekuje za vrijeme mladog Mjeseca i otvaranje portala Lavlja kapija, od 8. avgusta!

Mlad mjesec -Astrosudbina.com

Nova lunarna faza mladog Meseca očekuje nas 8. avgusta, a u isto vrijeme se otvara i magični portal Lavlja kapija. Donose nam neku mističnu energiju punu visokih vibracija koja će omogućiti da se povežemo sa unutrašnjom energijom Lava, prenosi “Sensa“.

Portal Lavlja kapija rezultat je izlaska zvijezde Sirius. Mnoge drevne civilizacije pratile su uspon Siriusa, vjerujući da je to bilo moćno vrjieme ponovnog rođenja, obilja, duhovnog napretka i prelaska u više stanje svijesti. 8. avgista, usled numerološki magičnog noiza brojeva 8-8,dešava se posebna konekcija sa ovom zvijezdom i ona ima najjači uticaj. Prema numerologiji niz brojeva 8-8 predstavlja beskonačnost, duhovnu inteligenciju i visokofrekventne energije Siriusa ravno u svoje biće.

O ovoj Siriusovoj energiji možete razmišljati kao o ključu koji pomaže u otključavanju veće svijesti, naše sudbine. Dok se portal Lavlja kapija otvara svake godine, 2021. je izuzetno posebna jer se poklapa sa mladim Mjesecom u znaku Lava koji može pojačati energiju portala, napuniti njegove efekte i našu sposobnost da se manifestujemo. Mlad Mjesec je uvijek moćno vrijeme za postavljanje namjera, ali to je još više kada mlad Mesec pada u visoko kreativnom znaku Lava i pored portala Lavlja kapija.

Na ovaj dan razmislite šta zaista želite u svom životu i dozvolite mu da dođe. Manifestujte svoje želje, sanjajte o njima i napravite jedan sjajan korak u ostavrenju. Ovo je magično vrijeme za postavljanje namjera, to je takođe vrijeme povezivanja sa vašim višim Ja. Napišite svoju listu želja u vidu pisma Univerzumu, a zatim vizualizujte svaki svoj korak na putu ispunjenja.

Mlad Mjesec u Lavu donosi kreativnu energiju, a poseban uticaj na nas ima Uran, planeta buđenja i promjena. Primorani smo da vidimo nove načine na koje možemo riješiti stare probleme. Možemo dobiti sjajne uvide i nove informacije koje će vam značiti na putu ostvarenja. Možda vam djeluje da ništa nije sigurno, ali je zaista sve što zamislite moguće. Ako nešto ne znate, neisgurni ste ili sanjate kako da ostvarite san – slušajte svoj unutrašnji glas, posvetite se svojoj intuiciji. Unutrašnji glas vam može pomoći da otkrijete kojim putem treba da krenete.

Mlad Mjesec 8. avgusta je definitivno poseban iz toliko razloga. Pošto aktivira Lavovsku energiju u nama, to je takođe savršeno vrijeme da pronađemo svoje unutrašnje samopouzdanje, pomjerimo svoje granice i osjetimo neograničeni potencijal našeg bića. Ovaj mladi Mjesec nas podstiče da se više ne vraćamo unazad, već da sanjamo velike stvari. Dobijamo autentičnu moć, ali se klonimo ega.

Za vrijeme 8. avgusta obavezno zamislite želju, jer je ovo dan velike manifestacije. Posvetite se sebi, odmarajte, opuštajte se, uživajte – zvijezde su na vašoj strani!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh