Svaštara

Dobro se čuvajte muškaraca rođenih u ova 3 horoskopska znaka, mogu vas uništiti

Ovih se muškaraca pripazite, naročito ako želite brak sa nekim od njih.

Ljubav - Infpult.info

Ne samo da nisu muškarci za ceo život, već bi vas mogli i uništiti: razoriti vam samopouzdanje neprestanim kritikama, tražiti da ih u svemu slijepo pratite, dokazujući neprestano ko je “glavni”.

Naravno, to ne mora uvijek biti slučaj, ali, drage dame, crveni alarm se pali kada su ovi muški predstavnici znakova Zodijaka u pitanju, i ne gasite taj alarm, nikada.

Rak
Rakovi se mogu svrstati u dvije grupe – oni koji vole svoj dom, ali su dosadni, traže dlaku u jajetu i kritični su, i oni koji su pasivni, lenji i nezainteresovani. Obično se vjenčavaju zbog beneficija, nasljedstva ili položaja, odnosno iz bilo kog razloga zbog kojeg će lako doći do određenih materjalnih dobara ili dobrog statusa Iako Rak voli svoju ženu i djecu, nikada ničim neće biti zadovoljan i uvijek će pronaći nešto što će izazvati kritiku ili prebacivanje. Ili kajanje. Međutim, po pravilu su vjerni – naravno, samo ako su sve njihove potrebe zadovoljene kod kuće.

Škorpija
Jedini način za stvaranje bračne harmonije sa ovim znakom je da ga slijepo slijedite u svim nastojanjima. Škorpije ne podnose dominantne žene, staromodni su i vole da pokažu ko je muškarac u kući. Međutim, oni obožavaju svoju ženu i djecu i uspješni su na poslu, što im omogućava da odlično obezbeđuju svoju porodicu. Duboko osjećanja Škorpiona prema članovima porodice su zaista plemenita, iako nikada neće naučiti da ih izrazi. Ako možete ispuniti sve njegove ogromne želje, u krevetu i van njega, mogli biste imati uspješan brak.

Strijelac
Ova vrsta muškarca zahteva mudru i taktičnu ženu, mnogo više od drugih znakova, jer će obavezno primijetiti njene greške, nesavršenosti i mane. Njegovo interesovanje za svijet je ogromno – želi da pomogne i učestvuje u svemu, što mu ponekad otežava da ostane posvećen braku i kući.
Nije teško živjeti sa ovim čovjekom, ali zbog nedostatka osjećanja, velikog nestrpljenja za bilo šta ograničeno ili strogo definisano pravilima, njegova žena će biti primorana da proširi svoje horizonte kako bi bila ravnopravna s njim, prenosi “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh