Svaštara

Drama nad dramama: Majka ušla u voz, beba OSTALA na stanici! Potez BESKUĆNIKA zapanjio je svijet

Nije se znalo šta će sljedeće da učini.

Beskućnik - Screenshot

Nevjerovatan snimak drame na metro stanici obišao je cijeli svjiet, a potezi beskućnika koji se iznenada našao u glavnoj ulozi ostavili su sve bez daha, piše “Objektiv“.

Jedna majka gledala je da kako zna i umije u posljednjem trenutku uđe u metro sa dječakom u kolicima. Nažalost, precijenila je svoje mogućnosti i napravila je najgori mogući potez.

Ona je ušla, dok je beba ostala u kolicima na stanici!

Dok je uplakana gledala kroz vrata bebu na stanici, beskućnik koji je tu pored sjedio, potpuno se zbunio situacijom. Prvo je ustao zbunjeno da vidi da li je moguće da je majka ostavila bebu.

Ono što je potom radio nije za osobe sa slabim stomacima.

Muškarac je pokušavao da čas umiri, čas zabavi bebu, ali je to radio na toliko uznemirujući način da je izgledalo kao da se u sebi dvoumi da li da dječaka baci na šine ili ne.

Drama koja je prerasla u triler trajala je dok nije došao sljedeći voz. Prije toga, na stanici se okupio određen broj ljudi koji je gledao beskućnika sa bebom u nevjerici. Nepoznata žena prišla im je s leđa posmatrajući situaciju i razmišljajući da li da se umiješa ili ne.

Dok je većina okupljenih gledala da li će beskućnik da baci dijete na šine, naredni voz je stigao i iz njega je u društvu obezbjeđenja dotrčala uspaničena majka.

Drama je imala srećan kraj. Mnogi TikTokeri optužili su junake priče da su sve vrijeme glumili, odnosno da je snimak namješten, dok je veći dio njih povjerovao u istinitost priče.

Šta god da je bila istina, jedno je sigurno – snimak je, podijeljen u dva dijela postao viralan.

@creative_icecream1

#fyp #foryou #left #baby

♬ original sound – Tik Toker

@creative_icecream1

part 2 #baby #left #foryou #fyp

♬ original sound – Tik Toker


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh