Svaštara

Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka nikada neće napraviti ljubomornu scenu

Želite vezu bez drame? Onda pročitajte ovaj tekst.

Djevojka - Infpult.info

Što se ljubomore tiče, žene rođene u ova tri horoskopska znaka nisu nikada ljubomorne, što i njima i njihovim emotivnim partnerima donosi sklad u vezi.

Ljubomora može pretvoriti i najljepšu vezu u pakao, ali većina nas jednostavno ne može da joj se odupre. Što se ljubomore tiče, najsrećnije su žene rođene u ova tri horoskopska znaka i njihovi partneri, naravno.

Ovan
Za početak, Ovnovi nisu ljubomorni jer je ljubomora znak nesigurnosti, što oni odbijaju da budu. Žene u ovom znaku su previše zauzete radom na sebi, odlascima na zabave i druženjem sa što više ljudi da bi uopšte imale vremena za ljubomoru.

Strijelac

Za ove žene slobodnog duha dovoljno je čudno da čak žele da budu u vezi, a kada jesu, ne bave se stvarima koje nisu važne. Žene u ovom znaku žive u trenutku, a ljubomora bi za njih značila da izađu iz trenutka i prepuste se prizemnim stvarima, a to nikako nije opcija.

Vodolija
Žene u ovom horoskopskom znaku znaju da bi bilo užasno za njih da neko dovede u pitanje svaki njihov korak i odnose izvan veze, pa poštuju tuđu slobodu. Oni su nezavisni i fokusirani na sebe, pa ljubomora zbog nečega što neko drugi radi jednostavno nije njihova prirodna reakcija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh