Svaštara

Ljubavna astro prognoza za drugi dio 2021. godine: Jarčevi će biti jako šarmantni, Bikovi nestrpljivi

Detaljna ljubavna astro prognoza za sve znakove Zodijaka za drugi dio 2021. godine .

Ljubavni horoskop - Zadovoljna.hr

Ovan: Za osobe rođene u znaku Ovna ovo bi mogao biti jako izazovan period prepun strasti. Mogli bi se naći u nekim nezgodnim situacijama, ali sve će se uspješno riješiti do kraja godine. Oni Ovnovi koji su u ozbiljnoj vezi ili braku će svu svoju ljubav, strast i pažnju usmjeritina svog partnera.

Na jesen postoji mogućnost da se neka osoba iz prošlosti ponovo pojavi u vašem životu. Samo na vama je da li ćete odoljeti iskušenju.

Bik: Bikovi će biti jako nestrpljivi kada jeljubav u pitanju. Ovo će biti jako izazovan i težak period pa je jako važno da o svemu dobro razmislite.

Neki pripadnici ovog znaka će željeti vratiti onu početničku strast u svoju vezu. Željeće provoditi što više vremena sa svojim partnerom. Oni Bikovi koji su slobodni bi trbali biti pažljivi kada otkrivaju svoje emocije i kome poklanjaju svoje srce.

Blizanci: Za slobodne pripadnike ovog znaka ovo će biti jako zanimljiv period prepun uživanja i lijepih trenutaka. Vaš optimizam i pozitivna energija će privlačiti pripadnike suprotnog pola kao magnetom. Postoji mogućnost da se neka ljubav iz prišlosti ponovo pojavi u vašem životu.

Oni Blizanci koji su u braku se nikako ne bi smejli upuštati u aferu ili flert sa nekom drugom osobom. To bi moglo samo naštetiti njihovom odnosu sa partnerom.

Rak: Osobe rođene u znaku Raka bi se u ovom periodu mogle riješiti mnogih ograničenja kada je u pitanju njihov intimni život.

Međutim, mogli biste biti jako osjetljivi što bi moglo unijeti nervozu u vašu vezu. Ljeto će biti jako uzbudljivo i romantično, a neki Rakovi bi se mogli i zaljubiti. Neki bi se čak mogli upustiti u tajnu ljubavnu aferu. Moguća su mnoga lijepa nova poznanstv ali i ljubavne veze.

Lav: Lavovi bi mogli doživjeti jako snažan preokret u vezi. Mnogi bi mogli učiniti svoju vezu sigurnim mjestom za život, dok će drugi svoju trenutnu vezu okončati kako bi započeli novu. Jako je važno da dobro razmislite šta je to što želite u životu kako se kasnije ne biste kajali zbog svojih odluka.

Djevica: Jako je važno da budete manje samokritični i da poradite na sebi i svom ponašanju prije nego što pred svog partnera stavite neke zahtjeve. Razmislite da li možda očekujete previše od svog partnera i da li on može ispuniti sva vaša očekivanja. Slobodne Djevice bi mogle imati jako lijepu priliku da upoznaju interesantnu osobu koja će u njima probuditi želju da je bolje upoznaju.

Takođe, postoji mogućnost da se stara ljubav vrati u vaš život.

Vaga: Ovo će biti idealan period da poradite na svom ljubavnom životu. Sada je pravo vrijeme da uspostavite ravnotežu i harmoniju u svoj ljubavni život. Ako uspijete riješiti neke nedoumice i probleme koje imate sa partnerom, vaša veza bi mogla postati mirnija i srećnija.

Slobodne Vage bi mogle upoznati osobu koja je totalna suprotnost od onoga što oni žele i što su do sada tražili. Shvatit ćete da vam upravo ta osoba najviše odgovara.

Škorpija: Mnoge Škorpije koje su u vezi ili u braku će željeti probuditi strast i unijeti osvježenje usvoju vezu, u čemu će i uspjeti.

Slobodne Škorpije bi trebale biti malo opreznije prema suprotnom polu. Zapamtite da se iza lijepi riječi i lijepog ponašanja krije osoba u koju ne možete imati povjerenja. Možda postoji šansa da vam neko vama jako blizak izjavi ljubav.

Strijelac: Osobe rođene u znaku Strijelca bi trebale da se uozbilje i jednom da sjedu i odluče šta žele od svoje veze i svog partnera.

To se posebno odnosi na one Strijelčeve koji su u dugogodišnjoj vezi. Sada je vrijeme da donesete važnu odluku koja će imati veliki uticaj na vaš ljubavni život. Slobodni Strijelčevi bi mogli doživjeti lijepu ljubavnu avanturu koja, na žalost, neće potrajati.

Jarac: Osobe rođene u znaku Jarca koje su slobodne će zračiti šarmom i privlačiće suprotan pol kao magnetom. Imaćete želju da isprobate neke nove stvari. Zauzeti Jarčevi će takođe imati želju da isprobaju nešto novo, ali će se plašiti kako će njihov partner reagovati na to.

Budite otvoreni i jasno recite svoje želje.

Vodolija: Slobodne Vodolije se neće pomiriti sa prolaznim vezama već će željeti partnera koji želi ozbiljnu vezu i pored koga mogu da se smire. Krajem ljeta jedna jako zanimljiva osoba bi se mogla pojaviti u vašem životu i učiniti ga jako lijepim.

Za one Vodolije koje su slobodne ovo će biti jako povoljan period kada je ljubav u pitanju. Jako lijepo ćete se slagati sa svojim partnerom što će vašu vezu učiniti još jačom.

Ribe: U ovom periodu vam neće nedostajati strasti. Željet ćete svo svoje vrijeme pokloniti partneru.

Slobodne Ribe bi se mogle odvažiti da priznaju svoju ljubav osobi koja im se već neko vrijeme sviđa. Međutim, nemojte previše žuriti i slušajte svoj unutrašnji glas. Moguće je da vam baš ova osoba donese jako lijepe promjene u život, piše “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh