Svaštara

Žena rođena u ovom znaku Zodijaka je živa vatra, samo je pravi muškarac može zadržati

Pokažite interesovanje, i kada osjete da su u centru vaših misli, imat ćete nezaboravnu ljubavnu priču.

Žena - Pult24.info

Traže mnogo, ali i daju mnogo! Da biste osvojili nekoga rođenog u ovom znaku, morate obratiti pažnju na to da im pružate mnogo pažnje, ne ograničavate ih, izbjegavate svađe sa njima, i budete samouvjereni i što češće dobrog raspoloženja. Onda će biti zauvjiek vaši, piše “Luftika“.

Naravno, ovo su Lavovi!

Treba im mnogo pažnje
Lavovi su navikli da budu u centru pažnje i jedino tako se osjećaju dobro, kako u životu tako i u ljubavi.

Željet će da budu središte vašeg svijeta. Vole udvaranje puno uzbuđenja i zadovoljstva. Međutim, koliko god ponudili, možete očekivati da će oni odgovoriti na isti način jer su velikodušni i romantični u ljubavi.

Oni vole slobodu
Lavovi neće prihvatiti da budu zatvoreni u kući, jer vole zabavu. S njima će svaki izlazak biti za pamćenje, ali, uživat će u ovome daleko više ako uz sebe imaju svoju voljenu osobu kako bi sve mogli podijeliti.


Velike su svađalice

Zbog svog velikog ponosa i ega, Lavovi brzo gube živce. Teško opraštaju i neće tolerisati nepoštovanje. Ako ste učinili nešto pogrešno i želite da vam oproste, laskanje je jedini način da ih osvojite.

Vatreni su u krevetu
Svi tvrde da Lavovi s pravom nose titulu najboljih ljubavnika, jer su izdržljivi, neumorni i imaju snažan libido. Sa njima ćete dobiti sve što želite, i više, jer im je vaše zadovoljstvo na prvom mjestu. Za razliku od mnogih, više vole dugu predigru u kojoj uvijek ima mjesta za maštovite igre.

Trebali biste znati da Lavovi vole samouvjerene i dobro raspoložene ljude koji zrače pozitivnom energijom i vole život. Najbolje je pokazati im da ste zabavni i otvorenog uma. Pokažite interesovanje, i kada osjete da su u centru vaših misli, imat ćete nezaboravnu ljubavnu priču.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh