Svaštara

MJESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST! Blizanci pod PRITISKOM, Vage imaju TAJNU LJUBAV, a evo ko će potpisati VAŽAN UGOVOR

Saznajte šta vam poručuju zvijezde u avgustu mjesecu…

Horoskop - Alo.rs

OVAN
Posao – Mars u Djevici zadaje vam glavobolje na poslu, jer mnogo više morate da obraćate pažnju na detalje. Htjeli vi ili ne, posao će vam postati prioriotet u avgusti i na to će vam odlaziti maksimum energije. Prijaće vam angažovanje na poslu, ali će vas pojedini detalji zamarati. Sada je vreme da promenite radne navike na bolje. Imaćete priliku da zaradite novac uz rizik, ali će vam se to isplatiit.

Ljubav – Prvu polovinu avgusta ćete razmišljati o osobi koju poznajete preko posla. A u drugoj polivni, Venera u Vagi donosi vam susret na mestu javnog tipa. To će biti veoma šarmantna osoba koja će vam se dopasti. Ukoliko ste u braku, druga polovina avgusta je stabilnija.

Zdrvalje – Probelmi sa varenjem.

BIK
Posao – Mesec koji je pred vama je odličan za inicijativu na poslu. Imaćete dobru saradnju sa Devicama, ali i sa Vagama od sredine avgusta. Imaćete priliku za veću zaradu, tako da ćete u avgustu biti zadovoljni. Vaša najveća moć biće analitičnost koja će biti izražena. Imaćete dobru taktiku na radnom mestu.

Ljubav – U emotivnom smislu dolazi do promene, jer je u julu bilo zatišje, a sada se sve to menja. Intenzivno ćete izlaziti na sastanke ali i na mesta javnog tipa. Prijaće vam dinamičnija atmosfera u avgustu, tako da vas očekuju razna uzbuđenja. Pojedini pripadnici vašeg znaka će razmišljati o proširenju porodice.

Zdravlje – Odlično.

BLIZNACI
Posao – Ulazak Merkura u Djevicu donijeće vam stresan period u avgustu. To će biti zato što ćete privatne probleme brkati sa poslom, pa ćete imati utisak da “nosite” preveliki teret na posao. Zbog toga je važno da postavite prioritete i ne mešate privatni život sa poslovnim. Razmišljate o samostalnom biznisu ali to nije najbolja ideja u predstojećem mesecu.

Ljubav – Retrogradni Jupiter ukazuje da je vreme da sa partnerom rešite neke probleme iz prošlosti. Iako vas nervira što se često vraćate na staro, takav je period. Najviše bi vam prijalo zajedničko putovanje, na čemu najviše insistira vaš partner.

Zdravlje – Problemi sa stomakom.

RAK
Posao – Avgust koji je pred vama donosi vam brojne pregovore i to treba da iskoristite. Takođe je izvjesno i kraće putovanje. Imaćete priliku da ubedite druge uz svoje stavove, ali samo ako budete taktični. Veorvtno ćete se baviti papirologijom i moguće je da ćete potpisati važan ugovor. Planete rade za vas, samo treba da budete strpljivi.

Ljubav – Od sredine meseca konačno dolazi bolji period za ljubav. To će biti jedna osoba vazdušnog znaka, čije će vam društvo prijati. Moguće je da ćete početi novu romansu, jer je sada bolji period za neki početak, nego što je bio u julu.

Zdravlje – Dobro.

LAV
Posao – Planete u drugom polju ukazuju da ćete tokom avgusta biti finansijski stabilniji, ali da će biti i troškova. Imaćete neočekivanu poslovnu ponudu koja može da vam donese dodatni novac. To će biti rizično ali može da se isplati. Druga polovina avgusta je odlična za pregovore ali i kraća putovanja.

Ljubav – Imaćete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja se bavi javnim poslom. To može da vam donese i početak nečeg novog od sredine avgusta. Prijaju vam vazdušni znaci, ali i bilo kakv vid dopisivanja. Druga polovina avgusta je rezervisana za flert.

Zdravlje – Bolje.

DJEVICA
Posao – Merkur i Mars u vašem znaku vam ne dozvoljavaju da odmarate, tako da očekujte više obaveza, a manje vremena za sebe. Jedina dobra stvar je što ste istrajni, pa ćete tvrdoglavno ići ka ciljevima koji su vam važni. Obratite pažnju šta kome govorite jer će biti nesporazuma u komunikaciji usled toga što niste taktični. Druga polovina avgusta je bolja za novac.

Ljubav – Kako ćete u avgustu biti nespremni za kompromise, to će se odraziti i na vaš emotivni život. Lako se nervirate pod uticajem Marsa, pa vodite računa da ne ulazite u bespotrebne svađe.

Zdravlje – Slabije.

VAGA
Posao – Do sredine avgusta ćete biti u povučenijoj fazi i veoma osjetljivi jer ćete sve doživljavati lično. Imaćete manje energije da se nosite sa bilo kakvim obavezama, ali prekret dokazi od sredine meseca. Venera u vašem znaku doneće vam povratak samopouzdanja i priliku da zablistate. Imate ljude koji vam rade iza leđa i to je glavna prepreka na poslovnom i privatnom planu.

Ljubav – Ulazak u tajnu kombinaciju može da vam donese samo stres i probleme. Period je turbulentan za ljubav jer teško možete da sagledate osobe do kojih vam je stalo. Ovo je period skrivanja tajni i vodite računa da vas neko ne obmanjuje. Od sredine avgusta dolazi lepši perid za flert i ljubav.

Zdravlje – Psihički ste nestablni.

ŠKORPIJA
Posao – Mars u Djevici ukazuje da imate priliku da radite sa prijateljima. Oni će vam biti i podrška u avgustu za bilo kakvu inicijativu na poslu. To će vam doneti i novu ponudu za saradnju. Veoma ste analitični i ništa ne prepuštate slučaju.

Ljubav – Prvu polovinu avgusta ćete biti fokusirani na prijateljstvo sa jednom osobom, jer smatrate da iz toga može da se rodi ljubav. Međutim, u drugom delu avgusta ćete biti emotivno tajnoviti, pa zbog toga u fazi kada vam odgovaraju paralelne veze. Nije isključeno da ste bacili oko na nekoga ko nije slobodan ili dostupan. Budite oprezni.

Zdravlje – Dobro.

STRIJELAC
Posao – Mars i Merkur u Djevici vam donose stres ali i velike ambicije na poslu. Trudićete se da pokažete svoje sposbnosti, ali će vam posla biti preko glave. Prva polovina avgusta će biti stresnija nego druga, a jer ćete od sredine mjeseca imati veću podršku prijatelja. Moguć je napredak u karijeri, ali to neće doći bez mučenja.

Ljubav – Prijaju vam osobe koje su ostvarene na neki način i stoje čtvrsto da dve noge na zemlji. Jedna odoba od karijere će vam zapasti za oko, pa nije isključeno da ćete se upoznati preko posla. Ukoliko ste u stalnoj vezi, imaćete više nesuglasica jer će vam posao biti veliki teret u narednom mesecu.

Zdravlje – Manjak energije.

JARAC
Posao – Merkur u Djevici vam donosi precizne dogovore na poslu, ali i nove planove. Finansisjki je nestabilan mjesec, ali ćete se boriti za bolju poziciju na poslu. Saradnja sa Djevicama će biti povoljna, a sa Vodolijama ćete imati nesporazume oko novca. Nije isključeno da ćete otputovati zbog posla i to će vam doneti napredak.

Ljubav – Priželjkujete susret sa nekim ko dolazi sa puta. Ukoliko ste u braku probajte da isplanirate zajedničko putovanje na sa parterom. Ako ste slobodni, imaćete poznanstvo preko posla.

Zdravlje – Dobro.

VODOLIJA
Posao – Naglašeno osmo polje donosi vam novu priliku za zaradu. Takođe, mogli biste da se pozabavite pitanjem nasljedstva. Retrogradan Saturn suočava vas sa starim greškama, pa ste na putu učenja nečega što niste usvojili prethodnih godina. Potrebno je da budete strpljivi i marljivi. Povratak Jupitera u vaš znak ipak vam donosi anđela čuvara koji vas brani od pogrešnih poteza.

Ljubav – Vi na prekretnici između dva odnosa i to vas opeterćuje. Lako prekidate odnose koji su vam važni jer niste spsobni za komrpomis. Pokušavate da pronašete zajendički jezik sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje – Osjetljivo.

RIBE
Posao – Planete u Djevici vam ne odgovaraju, pa ste se ulijenili. U fazi ste kada želite da dignete ruke od svega što vas zamara. Neko će vršiti stalan pritisak na vas, pa ćete imati potrebu da se distancirate. Pripremite se za kritike i kvarenje planova. Svaki vaš pokušaj bolje da se organizujete na poslu će biti neuspješan. Ovo je mjesec u kojem je kompromis neophodan.

Ljubav – Merkur u Djevici donosi vam otvorene razgovore sa partnerom o tome šta ne valja u vašam odnosu. Međutim, to će doneti i nerazmevanje. Niste u fazi kada želite bilo šta da trpite i zato ćete imati nesporazume. Ukoliko ste u braku, tokom avgusta će biti kriza. Ukoliko ste slobodni, pažnju će vam privući jedna samouvjerena osoba koja tačno zna šta želi u životu.

Zdravlje – Slabije, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh