Svaštara

Detaljan ljubavni horoskop do 08.08. – Djevice ne skrivajte osjećanja, Jarca očekuju iznenađenja

Detaljna ljubavna astro analiza od 02. avgusta do 08. avgusta za sve znakove Zodijaka.

Ljubav - Infpult.info

Ovan: Vaš ljubavni život bit će prilično dobar, sve dok ne budete počeli mijenjati raspoloženje prema svom partneru. Izbjegavajte bilo kakve rasprave o vašoj vezi. Ako ste slobodni pokušajte da razmišljate izvan svojih okvira i nemojte odustajati.

Možda ćete veoma brzo upoznati nekoga ko bi vam mogao biti zanimljiv.

Bik: U ovoj sedmici bi bilo dobro da riješite nek probleme koji vas muče već neko vrijeme. Ako dopustite da strast i romantika isplivaju na površinu, moći ćete jako lijepo da se zabavite sa svojim partnerom.

Slobodnim Bikovima predstoji povoljan period. Uskoro biste mogli pronaći osobu koji želite.

Blizanci: Ova sedmica će biti jako povoljna kada je u pitanju vaš ljubavni život. Vi i vaš partner ćete napokon otvoreno razgovarati o neki stvarima i napraviti jako ljepe planove za vašu budućnost i zajednički život.

Malo putovanje bi moglo biti jako dobro za vas i vašeg partnera. Slobodni Blizanci ne bi trebali ništa da prepuštaju slučajnosti. Samo ako napravite prave poteze moći ćete dobiti ono što želite.

Rak: U vašoj vezi sve će ići lako dokle god vi želite da poboljšate svoju vezu i dokle god se želite približiti partneru.

Pokušajte da izbjegavate rasprave jer bi one samo mogle biti okidać z aozbiljne sukove. Slobodni Rakovi bi mogli dobiti priliku da poboljšaju svoj ljubavi život tako što će upoznati jednu jako zanimljivu osobu.

Lav: Vaše dobro raspoloženje pomoći će vam da se dobro provedete u svojoj vezi.

Ne razmišljajte o stvarima koje su vas povrijedile. Umjesto toga, postavite nove, čvrste temelje, dajte svoje prijedloge i sve će biti u redu. Ako ste slobodni, postoji velika šansa da da pronađete svoju drzgu polovinu u ovom periodu.

Djevica: Vaša veza je na jako dobrom putu, ali bi mogla ići i bolje ako pokažete svom partneru svoja osjećanja.

Vikend bi mogao biti jako romantičan i prepun strasti. Za slobodne Djevice ovo bi mogao biti jako povoljan period. Mogla bi jam se desiti neka jako pozitivna iznenađenja imogli biste upoznati neke jako zanimljive ljude.

Vaga: Izbjegavajte razgovore koji bi mogli dovesti do sukoba i koji bi na kraju mogli uništiti ovu lijepu atmosferu u vašoj vezi.

Slobodne vage bi trebale da naprave neke promjene u svom životu ako žele da pronađu sebi partnera. Smanjite malo svoje kriterije.

Škorpija: Morate posvetiti više vremena svojoj vezi i prestati zanemarivati partnera, kao što to obično činite.

Postoje stvari koje se moraju odmah riješiti, jer njihovo ignorisanje može stvoriti još gore probleme. Ako ste slobodni, priznajte svoju ljubav osobi koja vas zanima i prestanite se skrivati i utapati u vlastitu nesigurnost.

Strijelac: Vaša veza pomalo stagnira i to počinje da vas nervira.

Ne upuštajte se u razgovore koji mogu samo pogoršati stvari. Umjesto toga, udaljite se od partnera kako biste shvatili što zaista osjećate. Slobodni Strijelčevi bi trebali promijeniti način razmišljanja i pristup prema ljudima.

Jarac: Jarčevi u ovoj sedmici mogu očekivati mnoga jako lijepa iznenađenja.

Vaš partner će biti pun romantike i strasti i poklonit će vam mnogo lijepih trenutaka. Sloboni Jarčevi bi semogli povezati sa nekom osobom iz prošlosti i provesti lijepe trenutke sa njom.

Vodolija: Vodolije bi uskoro mogle primiti neke jako lijepe vjesti koje bi im mogle pomoći da uživaju sa svojim partnerom u periodu koji dolazi.

Pristupite svom partneru na svoj, poseban način i razgovarajte sa njim o problemima i razlikama sa kojima se možete suočiti. Slobodne Vodolije bi trebale pokazati više hrabrosti u potrazi za ljubavlju.

Ribe: Vaša veza trenutnoide jako dobro, ali vi nećete prestati da se trudite da je poboljšate.

Jako dobro znate da možete dobiti sve što želite samo ako usrećte svog partnera. Slobodne Ribe bi mogle upoznati mnogo zanimljivih ljudi ove sedmice koji će ih očarati, piše “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh