Svaštara

Pustila vjerenika da joj ubije sina (2) da bi “UČVRSTILI ljubav”: Zbog ovog obrta, poželjela je da je nema

Nije očekivala da život može da joj priredi i ovako nešto.

Amber Nikol Mekdanijel - Screenshot

Amber Nikol Mekdanijel (31) iz Teksasa optužena je za saučesništvo u ubistvu dvogodišnjeg sina Džejsona Vajldera.

Mali Džejson izgubio je život kada je vjerenik Amber Nikol poželio da njih dvoje “krenu ispočetka”, odnosno da stvore svoju porodicu, dakle bez njenog sina.

Iako je Amber u početku, razumljivo, bila protiv te monstruozne odluke Džejmsa Stilija, na kraju je popustila pred njegovim pritiskom, te je dječak zadavljen.

Ono što Amber nije očekivala je da će Džejms poslije hapšenja negirati ubistvo!

Njen vjerenik je, naime, od početka saslušanja negirao da ima ikakve veze sa ubistvom djeteta. Štaviše, preokrenuo je priču u svoju korist govoreći da je Amber bila labilna žena i da je on želio da izađe iz veze.

– Rekao je sudu da je Amber čak prijetila ubistvom rođenog sina ako je on bude napustio. Željela je da ubije sina kako bi se još više dopala mom klijentu – rekao je Džejmsov advokat na sudu.

Amber je privedena iste večeri kada joj je vjerenik okrenuo leđa kako bi sačuvao svoju slobodu. Kada je čula njegovu odbranu, svijet joj se srušio.

– Iako je on najvjerovatnije ubio dječaka, ne postoje jasni dokazi, niti DNK tragovi u kući da je on izvršio ubistvo. S druge strane, postoje svjedoci koji idu njemu u korist i koji su viđali Amber rastrojenu i sa bipolarnim poremećajem – prenosi KFDX riječi ljudi iz policije Vičite Folsa koji su upućeni u slučaj.

Ono što bi Amber moglo da ide u prilog su neke poruke na Fejsbuk mesendžeru kada joj je Džejms pisao da bi bilo lijepo stvoriti novu porodicu, sa “novom” djecom, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh