Svaštara

Žena se ne rađa ženstvena i atraktivna – Dama koja plijeni pažnju drugih se pridržava 5 pravila

Postoje žene koje već na prvi pogled privlače pažnju drugih. One imaju svoj stil, šarm i jedinstvenu ličnost.

Djevojka - Infpult.info

To su žene koje svi žele kopirati i oponašati. To su žene kojih se muškarci dugo sjećaju bez obzira na godine koje te žene imaju. Tu se ne radi samo o ljepoti, već o svakodnevnom radu, ne samo na svom izgledu, već i na svojim mislima i postupcima koji je izdvajaju iz mase običnih i bezličnih žena. Te žene nisu rođene takve.

Ne rađamo se sa ženstvenošću i atraktivnošću. On su svojim radom i trudom savladale ovu vještinu koju svaka žena može savladati samo ako želi i ako se dovoljno potrudi. 1. Uvijek znaju unaprijed šta će obući sutra i nikada se ne spremaju u žurbi; U njenoj odjeći je sve smišljeno do najsitnijih detalja.

Svaka sitnica na njoj je na svom mjestu. Njena odjeća uvijek odgovara vremenu i mjestu na kome se nalazi. 2. Donje rublje nije ništa manje važno od ostatka garderobe; Lijepo i privlačno donje rublje je ono što ženi daje samopouzdanje, iako je skriveno od očiju drugih ljudi.

3. Osjećaj proporcije i obavezni skupi detalj; Detalji i modni dodaci mogu biti varljivi i morate biti jako oprezni sa njima. Glavno pravilo dama koje plijene pažnju dugih je manje je više. Samo jedan detalj, ali skup i kvalitetan, uz naizgled jednostavnu odjeću, daje im nedostižnu atraktivnost.

4. Uvijek su vjerne svom stilu; Privlačna žena uopšte nije ona koja juri modne trendove. Njezin izbor je klasika, uz dodatke koji odgovaraju njenom karakteru i stilu. Čak i kad je kod kuće i kada je niko ne gleda, neće sebi dozvoliti da nosi bilo šta,piše Infpult

5. Uvijek vode računa o svojoj ishrani i izgledu; Zdrava hrana, umjereno vježbanje je nešto što nikada ne zanemaruju. Iako su jako vješte u šminkanju i imaju svoje male tajne, i bez šminke i previše kozmetike mogu izgledati savršeno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh