Svaštara

Dnevni horoskop za subotu 31. 07 2021:

Jarčeve čeka novčani dobitak

OVAN

Posao: Vrlo otvoreno iskazujete osećanja koja vas okupiraju. Vi ste vredan radnik i ne dozvoljavate nikome da to ugrozi ili pokaze na drugačiji način. Ljubav: Želite da vreme provedete sa decom, porodicom. Svi ste zajedno. Zdravlje: Smireni ste.

BIK

Posao: Ulazite u fazu kada želite bržu komunikaciju. Kratke brze odgovore. Nemate vremena za referate niti želite da ih slušate. Ljubav: Za one koji su u braku malo otežanje u komunikaciji. Loša saradnja. Težak dan. Zdravlje: Nadimanje. Morate se opustiti. Šetajte više.

BLIZANCI

Posao: Najvažnije je da se posvetite nečemu što vam donosi zadovoljstvo iznutra, ne mora uvek biti novac taj koji će vas usrećiti. Ljubav: Spremite kofere i krenite. Partner i veliko društvo – biće vam divno. Zdravlje: Plivanje – bazen ili more! Najbolji će biti morski vazduh.

RAK

Posao: Ako je vaš posao vezan za obrazovanje mladih ljudi, vi možete proširiti svoj posao. Ljubav: Vaše šesto čulo šalje signale da se nešto dešava. Analizirajte situaciju šta je uzrok tome. Zdravlje: Kućni poslovi zahtevaju dobru fizičku spremnost.

LAV

Posao: Promenite strategiju. Mnogo se očekuje od vas. Novac vam stiže preko osobe koja radi u prodaji hrane. Ljubav: Osoba koja vam je simpatična, nije preterano zainteresovana za nekog ko dosta vremena provodi na poslu kao vi. Zdravlje: Zbog nervoze, nervi oko kičme osetljivi.

DEVICA

Posao: Često prasnete u trenutku kada niste svesni svojih stavova i želja. Saradnici to neće da tolerišu jer su navikli na vas kao staloženu osobu. Ljubav: Partner vam podiže sistem vrednosti. Osećate se bolje i spremniji ostajete u vezi. Zdravlje: Ne dozvolite strahovima da vas poremete
VAGA

Posao: Imate gvozdenu volju. Vaš posao mora da bude nešto što podseća na zabavu. U suprotnom, nemate nameru da se mučite. Ljubav: Danas ste spremni na kompromis sa partnerom, sutra ko zna. Varirate u raspoloženju. Zdravlje: Organi u stomaki osetljivi, posebno bubrezi.

ŠKORPIJA

Posao: U poslu ste napredni. Radite sve po svojoj intuiciji ili često meditirate kada donosite kapitalne odluke. Ljubav: Krijete emocije. Volite erotiku, strast ali kada treba da se otvorite teško vam pada. Bojite se gubitka autoriteta. Zdravlje: Niste spremni za velike fizičke napore.

STRELAC

Posao: Poslovno očekujte dobru saradnju sa ženama ili biste mogli zarađivati lakše ako se bavite ulepšavanjem, muzikom, teatrom. Ljubav: Venera, planeta ljubavi, je na egzaltiranom stepenu vašeg vladara Jupitera u Raku. Sad ili nikad, srešćete ljubav svog života. Zdravlje: Dobro se čuvate, pa će zdravlje biti dobro, bolje..

JARAC

Posao: Pravite dugoročne planove. Razmišljajte “na daleko”. Novac vam stiže tokom meseca, a danas morate da prištedite. Ljubav: Povratak fatalne ljubavi iz prošlosti. Bićete oduševljeni zbog iskrenih izgovorenih reči. Zdravlje: Preterana iscrpljenost,piše Lepaisrecna

VODOLIJA

Posao: Zemlje poput Austrije, Švajcarske, Belgije mogu da vam donesu prosperitet. Tu leži novac i kreativni rad. Ljubav: Raspoloženi ste za ljubav, uvek. Osoba koja je pored vas mora da bude spremna na razne promene i iznenađenja koje možete da priuštite. Zdravlje: Žene da obrate pažnju na jajnike i matericu.

RIBE

Posao: Dobar posao imate. Sreća vas prati. Možda je pravi momenat da donesete važnu odluku o nekim izmenama u poslovanju.
Ljubav: Ne idealizujte previše partnera sa kojim ste. Budite realni ukoliko mislite da se ne ponaša kako treba prema vama.
Zdravlje: Problem sa srcem ili nervima ruke – leva strana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh