Svaštara

3 horoskopska znaka će do 9. avgusta saznati ko ih potajno voli

Ljubav je u vazduhu, a ova tri horoskopska znaka saznat će ko ih voli tokom Merkura u Lavu počev od 27. jula 2021. godine.

Horoskop - Espreso.rs

Merkur u Lavu je ove godine od 27. jula do 9. avgusta 2021. Godine. Zanimljivi dani dolaze, počev od 27. jula, kada stiže izvanredan tranzit poznat kao Merkur u Lavu.

I šta ovaj aspekt čini tako intrigantnim? Sve leži u ideji smele komunikacije. Lav nam daje snagu, hrabrost – hrabrost da radimo stvari koje drugi ne bi mogli učiniti. Snaga mu je vrela, živa – spremna. Kako Merkur, planeta komunikacije, brzine i efikasnosti ulazi u Lava, mogli bismo otkriti da odjednom većina onoga što nam je na umu postaje lakše za izražavanje.

Trenutno se osjećamo neustrašivo, sposobni da kažemo šta nam je na umu naročito kada je riječ o tome da nekome koga volimo kažemo da ga volimo. I dok će neki od nas steći hrabrosti da nekome kažu svoja osjećanja prema, oni s druge strane tog novčića postaće primalac naše ljubavi i te će se osjećati divno! Ovo bi moglo biti jako dobro, veoma ljekovito vrijeme za mnoge od nas. U takvoj situaciji mogu se naći posebno ova tri znaka.

Blizanci
Ovaj tranzit će vam biti veoma koristan, Blizanci, jer ćete konačno otključati nešto u vašoj vezi – istinu koju je trebalo čuti: voljeni ste. Proveli ste toliko vremena gajeći to nepovjerenje u sebe i bilo je veoma teško da vas ljudi vole, uglavnom zato što ste postavili toliko blokada. Vaša odbrana je sada oslabljena, a događaj Merkur u Lavu vas je učinio ranjivim. To znači da ste spremni da čujete šta će vam se dogoditi.

Neko vas voli – i da, Blizanci, to je stvarno – to nije šala. Zapravo ste voljeni i ako želite ljubavi onda je pustite.

Upijajte je poput sunđera i znajte da ste dostojni te lijepe, ljekovite ljubavi.

Lav
Život vam je ovih dana prilično lijep. U sezoni ste svog znaka i osjećate se snažno i sposobno. Zanimljivo je da se i vi osećate pomalo usredsređeno i ravnomjerno; vaše strasti su pod kontrolom i iako ponekad znate da ste pomalo poletni i impulsivni, sve što doživljavate ovih dana je dobro.

Od 27. jula, taj dobar osjećaj će se pokazati kao samopouzdanje – ne bahatost, već pravo samopouzdanje, a sa ovom novom snagom dolazi i nova hrabrost – vrsta koja će vam omogućiti da nekome date do znanja koliko ga volite. U prošlosti ste se suzdržavali i mislili da ne želite na kraju reći nekome da ga volite samo da biste zauzvrat dobili odgovor: “Znam.”

Merkur u Lavu daje vam hrabrost da se izrazite, bez iščekivanja pogrešnog odgovora.

Jarac
Ma šta sad ljubav ima s tim? Prilično ste štedjeli i sa ljubavlju i sa načinom na koji je izražavate.

O, naravno, u mogućnosti ste da imate uspješnu i romantičnu vezu, ali vi niste ta osoba koja stvarno bruji kada su u pitanju slatki razgovori i priznanja ljubavi. Evo Merkura u Lavu da vam pruži viziju kako živi druga strana. Ovaj radoznali tranzit će vam olabaviti inhibicije i pomoći vam da se oslobodite svojih loših načina komunikacije.

Ne možete da zamislite koliko ćete usrećiti nekoga, Jarčevi – oni su ovo čekali i iako vam se to možda ne čini toliko nevjerovatnim, njima jeste, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh