Svaštara

Otišla sa dečkom da skače sa litice: Kad je on najmanje očekivao, načinila je gest koji je šokirao sve

Navodno je permutovala da je čula komandu instruktora.

Yecenia Morales - Facebook

Prošle sedmice u popodnevnim satima nekoliko ljudi bili su svedoci smrti mlade Kolumbijke Jesenije Morales koja je poginula spletom nesrećnih okolnosti dok se bavila ekstremnim sportom.

Mlada studentkinja otputovala je kobnog dana sa dečkom na takozvani “bandži džamping”, gdje je trebalo da sa mosta skoči ka provaliji sa užetom kojim bi bila vezana i bezbjedna.

Sve se odigralo na jugozapadu Antiokvije gdje je ovaj sport i te kako popularan, a poginula je svojom greškom jer je preuranjeno skočila.

Jesenija očigledno nije razumijela instruktora koji je u nekom momentu trebalo da joj kaže da skoči.

Prema riječima očevidaca, on to nije učinio, a Jasenija je skočila sa vijadukta samoinicijativno, vjerovatno pod prevelikom dozom adrenalina, da joj se učinilo da je čula komandu, prenosi La Kalle Blue Radio.

Kada su se spustili na mjesto na koje je pala, vatrgoasci više nisu mogli nikako da pomognu.

– Na žalost, djevojka nije davala znake života kada smo došli do njenog tijela. Mogli ssmo samo da konstatujemo smrt – izvjestili su loklani vatrogasci.

Iako je nesrećni slučaj i njen preuranjen skok jedina verzija ovog događaja, policija je ipak sprovela istragu.

O incidentu se nisu izjasnile ni vlasti, a ni kompanija zadužena za bavljenje ovom vrstom ekstremnih sportova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh