Svaštara

Ova 4 ZNAKA Zodijaka će do kraja godine pratiti SAMO SREĆA I USPJEH: Evo za koga su zvijezde u narednih 5 mjeseci pripremile SPEKTAKULARNO DOBAR period!

Nekom će konačno krenuti u ljubavi, nekom na polju finansija, a neko će prosto osjećati blaženstvo. U nastavku saznajte o koja četiri znaka je riječ.

Sreća - Instagram/top_classy_girls

OVAN

Do kraja avgusta Ovnovi imaju priliku da upoznaju srodnu dušu za kojom odavnu čeznu. Ovaj odnos neće biti još jedna prolazna avantura, već bi mogao da se pretvori u trajnu vezu o kakvoj dugo maštate.

S druge strane, zauzeti Ovnovi dobit će želju da naprave korak više i odvažiće se na vjeridbu, početak zajedničkog života ili proširenje porodice.

I na profesionalnom planu vas očekuje procvat – nemojte se ustručavati da započnete novi biznis ili predložite neku ideju.

LAV

Imat ćete šansu da upoznate istinski dobrog partnera, a najvjerovatnije je da će se se to desiti do kraja jula. Ako ste u braku ili zajednici sa partnerom, do kraja 2021. bi mogle da vas obraduju lijepe vijesti o trudnoći.

Takođe, dobar je period da krenete u realizaciju projekta koji već dugo imate na umu. Slobodno zapnite i potrudite se – trud će dati rezultata!

DJEVICA

Očekuje vas veoma dobar period, posebno kada je riječ o ljubavi. U avgustu postoji velika šansa da upoznate osobu sa kojom možete da realizujete sjajnu vezu. Ne treba da se bojite problema – u narednim mjesecima uspjet ćete da prevaziđete svaku prepreku.

Kada je riječ o poslovnim prilikama, očekuje vas unaprijeđenje ili povišica u narednim mjesecima, a i sami ćete ostati prijatno iznenađeni pozitivnim promjenama.

JARAC

Jarčeve u narednom periodu očekuju unutrašnji mir i harmonija, te će zračiti nevjerovatnom energijom i njihova harizma biće na maksimumu. Nije ni čudo što će lako privući strastveni odnos pun lijepih emocija i duboke ljubavi. Ako ste singl, ne treba da vas iznenadi mogućnost iznenadne i burne romanse!

Ako vam se ukaže prilika za sticanje novih znanja i vještina nemojte je propustiti. Višestruko će vam se vratiti i donijeti vam velike poslovne uspjehe, piše “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh