Svaštara

Dnevni horoskop za nedelju 25 juli.2021.

Strelčevi moraju dobro da se pomuče da dođu do para, Vage čeka zanimljivo poznanstvo

OVAN

Posao: Tražite saradnike u okolini. Nemate previše vremena da se udaljavate na lokacije koje vam nisu na dohvat ruke. Ljubav: Porodica je na okupu. Partner i vi danas odlično sarađujete. Zdravlje: Smanjite unos hrane posebno fast food-a.

BIK

Posao: Komunikacija se mora pojačati sa svim saradnicima. Naoružajte se svim argumentima. Ljubav: Magična osoba iz inostranstva može vas zainteresovati. One u vezi očekuje razgovor dug i težak.
Zdravlje: Nervoza utiče na vaš nervni sistem. Meditacija..

BLIZANCI

Posao: Stvarate šansu da se okrenete novom poslu. Pisanje, izdavaštvo bi moglo dobro da. Ljubav: Veze koje su stabilne tako će i ostati. One koje se ljuljaju imaju šansu za opstanak ali treba smiriti strasti. Zdravlje: Izbegavajte sve što vam može doneti upale.

RAK

Posao: Dobra komunikacija sa jednim Rakom. Odlično se razumete i podržavate savete koje jedan
drugom upućujete. Ljubav: Blizanci prve dekada mogu imati romantični susret. Za početak, razgovor.
Zdravlje: Danas se dobro osećate. Nema većih problema.

LAV

Posao: Bavite se sobom, svojim unutrašnjim bićem. Nije potrebno da se ističete previše, bar ne danas.
Ljubav: Teško vam je da pričate o emocijama ili ste se zaljubili u osobu koja je mlađa od vas pa niste u stanju da to kažete. Zdravlje: Ponekad tražite razlog da budete bolesni. Obuzdajte hipohondriju.

DEVICA

Posao: Imate previše veliku odgovornost za druge. Da li oni cene vaše napore, dovoljno? Ljubav: Emotivne blokade, kočnice su izvesne. Ako uspostavite otvoren razgovor sa voljenom osobom lakše ćete prevazići teškoće u vezi. Zdravlje: Važno je održati nivo samokontrole. VAGA

Posao: Odličan dan za karijeru, popularnost i novac. Ne propustite priliku da se pokažete u najboljem svetlu. Ljubav: Blistate. Novo poznanstvo pred vama ukoliko ste sami. Zdravlje: Odlično se osećate.

ŠKORPIJA

Posao: Započinjete poslovni dan sa važnim i uticajnim saradnicima. Veliki izgledi za dobar dogovor.
Ljubav: Partner traži više nežnosti, pažnje. Zapostavljate ga zbog posla. Zdravlje: Čuvajte kičmu. Mnogo radite, trošite se,piše

STRELAC

Posao: Razmišljate o velikom novcu koji morate da zaradite. Ispred vas je posao koji vam donosi i
zadovoljstvo pored uvećanja budžeta. Ljubav: Budite strpljivi ako želite osobu koja vam se dopada. To je neko oko koga morate da se dobro potrudite. Zdravlje: Pritisak vam varira, posebno mlađim Strelčevima.

JARAC

Posao: Očekujete od jedne mlađe osobe iz znaka Rak da vam pomogne. Imate dobru saradnju sa
Blizancima prve dekade. Možete se nadati novcu. Ljubav: Partner vam je na prvom mestu, stoga ćete uživati u ljubavi. Zdravlje: Niste preterano zabrinuti za zdravlje.

VODOLIJA

Posao: Koristite svu svoju unutrašnju snagu, intuiciju kako biste napredovali na poslu. Imate susret sa
klijentima koji dolaze iz severne Amerike. Ljubav: Dobra prilika za sve slobodne Vodolije je osoba koja je edukovana i ima razvijenu harizmu poput govornika. Zdravlje: Morate da se više pozabavite svojim zdravljem. Čest pad imuniteta zbog preteranog rada.

RIBE

Posao: Možete da se prepustite saradnicima. Oni su u ovom trenutku neko ko ima više snage, energije
da se nose za zadacima posla koji sledi. Ljubav: Dobar deo dana provešćete u osami, veče vam je opisano kao dinamično. Volite noćni provod. Zdravlje: Izbegavajte energetski jaku hranu, posebno uveče,piše Lepaisrecna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh