Svaštara

Ljubavna astro analiza za Avgust – Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe

Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe.

Ljubav - Infpult.info

Jarac: Osobe rođene u znaku Jarca bi mogle imati nekih poteškoća u vezi. Te probleme biste mogli riješiti ako pokažete razumijevanje i ako budete spremni na kompromis. Zapamtite, komunikacija je ključna za održavanje veze. Pokušajte dobro da razmislite o svemu, možda vaši problemi nisu toliko veliki koliko vam se čine.

Ova situacija u kojoj se budete nalazili će zahtijevati fleksibilnost i razumijevanje. Nemojte pokušavati da dominirate nad svojim partnerom već zajedno donosite odluke. Slobodni Jarčevi bi mogli stupiti u novu ljubavnu vezu u drugoj polovini avgusta.

Pokušajte da kon trolišete svoja osjećanja i nemojte previše brzo da ih otkrivate. Planete će vam biti naklonjene i moći ćete uživati u periodu koji je pred vama.

Vodolija: Vodolije će provoditi jako lijepo vrijeme sa svojim partnerom. U ovom mjesecu ćete moći očekivati mnogo uzbuđenja i lijepih trenutka sa svojim partnerom.

Početkom mjeseca biste mogli naići na neke sitne probleme, ali ćete ih lako prevazići i vratićete harmoniju i lijep odnos u svoju vezu. Vaša veza bi mogla postati jača i ugodnija nego prije. Slobodni pripadnici ovog znaka bi trebali biti oprezni prilikom ulaska u novu vezu.

Nemojte previše razmišljati i maštati kako bi neke stvari mogle da se završe već krenite u akciju.

Ribe: Ljubavni život osoba rođenih u znaku Riba će biti jako strastven i ugodan. Vaše emocije će se pokrenuti, a vi ćete ih slijediti. Morate biti hrabri i popraviti sve ono što je do sada imalo loš uticaj na vaš ljubavni život.

Neki ljudi bi vam mogli biti zavidni na vašoj sreći, zato budite oprezni i ne dozvolite nikome da se petlja u vaš ljubavni život. Nemojte dozvoliti da vaši problemi koji se tiču vaše karijere, utiču na vaš odnos sa partnerom. One osobe koje su rođene u znaku Riba koje su slobodne će imati jako lijepe izglede za vezu u ovom mjesecu. Sredina mjeseca bi mogla biti posebno povoljna, prenosi “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh