Svaštara

Sedam godina je si*ovao DEDA: Majka krila mračnu tajnu od muža, a kad je on saznao – dogodio se UŽAS

Znao je da će preći granicu poslije koje nema povratka.

Tužna djevojka - Yayimages.com

Radživ Ištari (45) iz indijskog sela Mitres kraj grada Bopala uhapšen je zbog sumnje da je masakrirao svog tasta Darpana (63) poslije saznanja da je on punih sedam godina si*ovao njegovu kćerku Keju (19).

Radživu se smračilo pred očima kada je jedne večeri vidio kćerku u sobi kako plače. Mislio je da se posvađala s majkom, Radživovom suprugom Amarom (37), pošto su godinama bile u zategnutim odnosima, ali ovog puta to nije bio slučaj.

Djevojka se žalila na bolove u stomaku i Radživ ju je odveo ljekaru. Poslije detaljnih pregleda, rečeno mu je da postoji velika vjerovatnoća da mu je kćerka si*ovana. I to ne jednom. Radživ je morao da pronađe način kako da od Keje sazna šta se dogodilo, pa ju je izokola propitivao sve dok mu se nije potpuno otvorila.

Vidjevši u ocu jedinog saveznika u porodici i kući, Keja mu je priznala da ju je deda Darpan godinama fizički maltretirao i to uvijek kada bi samo njih dvoje ostajali u kući. Radživ je slušao kćerkinu ispovijest u nevjerici.

Prema riječima policajaca koji su ga priveli, otac nije bio toliko uznemiren. Naprotiv. Bio je svjestan šta čini i samo je ponavljao da je pravda konačno zadovoljena.

– Najveći šok bio mu je kad mu je kćerka rekla da je majka sve znala skoro od početka. Takođe, rekla je Keji da šuti o si*ovanjima kako se ne bi pročulo po selu u kojem su živjeli da Darpan nije onakav kakvog ga poznaju svi – riječi su policajaca iz Mitresa, prenosi timesnownews.com.

Radživ je došao kući svjestan da nešto mora da uradi. Prvo je pitao suprugu Amaru zašto mu nikad nije rekla šta se Keji dešava, ali tu je naišao na “zid ćutanja”. Potom je smislio plan kako da ubije Darpana što se dogodilo narednog jutra. Radživ nije otišao na posao, požalivši se na bolove.

Kada je Amara otišla do pijace, uzeo je mačetu iz dvorišta i njom je masakrirao tasta. Keja nije bila tu, već kod drugarice. Potom je Radživ mirno sačekao da se otkrije šta je uradio i uhapšen je, piše “Objektiv“.

– Više puta nam je rekao da nikad nije sumnjao da se nešto dešava njemu iza leđa. Keja nije pokazivala da je loše, iako je primijećivao da je sa majkom u nešto slabijim odnosima. To je pripisivao njenom tinejdžerskom buntu i odrastanju – prenose indijski portali riječi policajaca iz Mitresa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh