Svaštara

HOROSKOP – KOME ĆE PUN MJESEC 24. JULA DONIJETI NOVAC I OBILJE: Ova 3 znaka treba da iskoriste fantastičnu priliku

Horoskop otkriva – Saznajte koja 3 znaka očekuje obilje i uspjeh za vrijeme uticaja punog Mjeseca u Vodoliji!

Horoskop - Vesti.rs

Tokom jula mjeseca suočili smo se sa raznim turbulentnim fazama, naročito kada je Mjesec bio mlad i suočio nas sa mnogim promjenama koje su od nas zahtjeva akciju, prilagođavanje i promjenu ritma života. Pun Mjesec u Vodoliji očekuje nas 24. jula i donosi moćnu energiju, ali na svaki horoskopski znak će djelovati drugačije.

Ipak, nekim znakovima Zodijaka ovaj veličanstveni lunarni sjaj doneće uspeh, prosperitet i energiju obilja. Ova intenzivna lunacija baca svetlo na stvari koje smo skloni potiskivanju ili izbegavanju u svesnom životu, dajući pažnju najdubljim potrebama i ličnim željama. Sada je trenutak da iskoristite svoje potencijale.

Saznajte kome pun Mjesec u Vodoliji pomaže da privuče novac i ostvari uspjeh – sreća je na strani ova 3 horoskopska znaka:

Lav

Ova lunarna energija definitivno će vas osnažiti. Mjesec ulazi u vaš sestrinski znak, u Vodoliju i tu je da vas uzdigne, oghrabri i podsjeti na vaše kvalietet. Iskoristite ovaj period da završite projekat koji ste odlagali, jer baš se tu možda skriva obilje i uspjeh za vaš znak. Bićete inspirisani za razne solucije, ideje i rješenja, a to neće proči nenagrađeno. Još jedna prednost ovog julskog punog Mjeseca za vaš znak jeste što ćete proširuiti krug prijatelja i sjajno se zabaviti u narednim danima. Ovo je trenutak kada se spajaju posao i zadovoljstvo.

Vodolija

Peispitat ćete svoje potencijale i vibracije, a onda AKCIJA! Imate veliku šansu da manifestujete ono što želite. Bićete znatiželjni i žedni pobjede, ali birate dobar način. Stanje na vašom bankovnom računu može se povećati ako hrabro iskoristite moć svojih ideja. Ne plašite se da predstavite plan koji imate, jer sada postoje prilike za uspješnu saradnju. Ukoliko imate vremena, pronađite način i da volontirate u nekoj organizaciji i pomognete drugima. Ovo vam može donijeti dodatni mir i osjećaj da radite nešto dobro za cijelu zajednicu.

Blizanci

Blizanci, radujte se! Uživajte u svom povratku na kolosjek druženja, uspjeha i napretka. Merkur, vaša vladajuća planeta, spaja se sa retrogradnim Neptunom i ojačava vaše komunikacione vještine, što se naročito pozitivno održava na poslovne ambicije. Energija Vodolije vas podsjeća na ličnu slobodu i nezavisnost. Iako sada nižete uspjehe, pokušajte da pronađete ravnotežu između privatnog i profesionalnog, prenosi “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh