Svaštara

Horoskop / Mistični crni supermjesec 24. jula će razoružati Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije

Ovog jula pripremamo se za nebeski događaj koji obećava smjele transformacije.

Astrologija - Magicus.info

Ovog jula očekuje nas planetarni događaj koji obećava smjele transformacije. Označite datum u kalendaru za pun mjesec u subotu, 24. jula u 04:37:27. Ovog jula pripremamo se za nebeski događaj koji obećava smjele transformacije.

Astrolozi predviđaju zanimljive promjene nakon punog mjeseca u julu i to važi za sve horoskopske znakove, jedno je jasno: julski supermjesec nas tjera da sami sebi postanemo prioritet.

Julski crni supermjesec će zablista, sasvim doslovno.

Porieklo julskog supermjeseca je malo teško odrediti, ali izraz “Buck” u prevodu znači jelen i vjerovatno potiče od indijanskih naroda. Pošto su rogovi jelena u potpunosti porasli u julu, lunacija je dobila ime u čast životinje.

Ovo je najzanimljiviji pun mjesec u toku godine, jer aktivira temu velike transformacije ličnih navika i energije. Transformacija se dešava u Vodoliji, znaku kojim vladaju i Saturn i Uran, dvije planete koje mijenjaju strukturu našeg života.

Iako ima sličnosti sa srodnim astrološkim događajima, crni supermjesec će vjerovatno rezultirati predavanjem situacijama – ili čak ljudima – kojih nismo željeli da se oslobodimo.

Kao i svaki drugi puni mjesec, i ovaj će dovesti do završetka situacija odnosno do vrhunca, a u ovom konkretnom slučaju ove promjene već dugo dolaze.

Iako ima sličnosti sa punim mesecima prethodnih mjeseci, ovaj julski pun mjesec najviše će uticati na Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije.

Zapamtite, ovo je možda vrijeme za nove prilike, mnoga vrata će se otvoriti u ovom periodu. Koristit ćete neke nove vještine u osvajanju svojih ciljeva.

Sada je vrijeme da oslobodite svoju kreativnost i oprostite se od situacija i ljudi koje vam više ne odgovaraju.

U astrološkom smislu, julski pun mjesec donosi podgrijavanje naše unutrašnje vatre zastarjelim stvarima koje potiskujemo. Jednostavno rečeno, sada je najbolje vrijeme za žene da fokus usmjere prema sebi, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh