Svaštara

GORJET ĆE NEBO! 24. JULA STIŽE MOĆNA ASTROLOŠKA POJAVA, ništa više neće biti isto: Saznajte šta to znači za vas – EVO ŠTA VAS ČEKA

24. jula primićemo moćnu energiju promene kroz pun Mesec u Vodoliji. Ovi dani nam donose energiju duhovnog iscjeljenja i otpuštanja loših stvari.

Mjesec - Twitter

Pun Mjesec u Vodoliji tokom 24. jula doneće nam talas promene, dobre energije i vibracija, koji će nas voditi ka duhovnom iscjeljenju, a evo šta nam horoskop predviđa! U pitanju je zapravo jedan od dva puna Mjeseca u Vodoliji koja ćemo da osjetimo, jer nas i sljedećeg mjeseca čeka pun Mjesec u Vodoliji.

Dobra stvar u tome što ćemo imati dva puna Meseca u Vodoliji u tako kratkom vremenskom periodu je u tome što će oni djelovati u nevjerovatnoj zajedničkoj harmoniji. Sve što nam se bude događalo tokom prvog punog mjeseca u Vodoliji, biće čvrsto povezano i sa narednim, koji će se odigrati 22. avgusta.

Znak Vodolije koji je predstavljen simbolom vodonoše ima sposobnost prikupljanja vode, što je povezano sa emocijama svijeta, koje se pretvraju u energiju vjetra. Vodonoša ih na taj način “sipa” nazad u svijet i donosi promjenu svijesti! prenosi “Novi“.

Sve ovo energiji Vodolije donosi isceljujuće kvalitete, sa kojima se možemo povezati tokom ovog punog Meseca. Konekcija ove vrste je naročito moguća zbog Čariklo asteroida koji predstavlja Duh medicine i svojom povezanošću sa punim Mesecom u Vodoliji podstiče naše istraživanje alternativnih metoda lečenja, naročito onih koja se dešavaju na energetskom nivou.

Pored toga, pun Mjesec u Vodoliji tokom jula nam donosi i energiju transformacije i potpune promjene. Shvatićemo šta je to što treba da otpustimo iz svog života, kako bismo mogli da doživimo ponovno rođenje. Osjetićete nevjerovatnu potrebu da nešto promijenite i otpustite iz života, na šta će vas intenzivno navoditi vaša intuicija.

Sa ovakvom energijom bićete i neverovatno proaktivni i otvorenog uma. Energija Vodolije je revolucionarna i nagnaće nas na promjene. Takođe će nam dati hrabrost da preduzmemo određene korake. Oslobodićete se rigidnih ideja i pogrešnih obrazaca.

Pod uticajem ove moćne energije punog Mjeseca zapitajte se sljedeće: “Kako mogu da donesem više svetlosti i tako olakšam svoj život? Šta treba da otpustim kako bi mi u život došle nove stvari?”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh