Svaštara

Ova 3 horoskopska znaka imat će zaista užasno ljeto

Djevojka - Unsplash

Za razliku od događaja poput retrogradnog Merkura, kada svi osjete posljedice, tri znaka imaće jedinstven doživljaj planete ili znaka koji ovog ljeta udari u njihovo natalno Sunce, što će izazvati unutrašnje reakcije poput jakih, bolnih emocija i konfuzije.

Iako je emocionalno izražavanje važno, ekstremni emocionalni ispadi često uzrokuju više problema nego što ih riješavaju – zato pokušajte biti sabrani iako ste na ovoj listi.

Užasno ljeto je pred vama.

Vaga
Vage, ovo ljeto će biti jako nezgodno za navigaciju. Za početak, Sunce je u Raku do 21. jula. Iako vi venerijanske vrste volite duge ljetnje dane na plaži prepune vina, hrane i dobre muzike, znak Raka postavlja kvadrat na vaš Sunčev znak, čineći da sve bude neprijatno. Merkur će takođe kvadrirati vaš znak, boraveći u Raku od 9. do 26. jula. Bog neka vam je u pomoći.

Ovan
Ovan: baš kao i Vaga, vaš znak kvadrira Rak, što znači teškoće na početku ljeta. Vjerovatno ćete se osjećati „isključeno“ od sada do 26. jula, kada se Merkur useli u znak vašeg vatrenog rođaka – Lava. Ove pozicije mogu se manifestovati tako da se osjećate neosnovano bijesno, lako se nervirate zbog malih problema, sukobljvate se s drugima ili se osjećate nesigurno i kao da vam neko izvlači tlo pod nogama. Držite se.

Bik
Početak ljeta biće za vas prijatan. Vi i Rak uživate u međusobnom društvu (pod uglom se*stila od 60 stepeni), pa ćete se, kad su Sunce i Merkur u Raku, osjećati stabilno pod njihovim nježnim uticajima. Međutim, kada sezona Lava dođe 21. jula, stvari počinju da se pogoršavaju. Bik je u kvadratu sa Lavom, što donosi mnogo iritacije i nelagodnosti, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh