Svaštara

Šest horoskopskih znakova kojima će jedan susret ovog ljeta potpuno promijeniti ljubavni život

Leto se zahuktava i donosi nam ljubav, nekim horoskopskim znacima više nego drugima. Zodijak kaže da će do kraja ljeta ovih šest znakova promijeniti ljubavni život i status i to zbog jednog susreta.

Ljeto - cosmopolitan.hr

#1 Ovan

Ovog ljeta zvijezde su na vašoj strani i dobićete ono za čime vam srce žudi. Neće biti ljubavi na prvi pogled, ali neko bi vas mogao zavesti tokom jula ili pak krajem avgusta. Prepustite se jer je prava ljubav napokon stigla.

#2 Lav

Ako ste mislili da ste već pronašli ljubav svog života, razmislite ponovno, jer bi susret tokom jula mogao cijeli vaš svijet okrenuti naglavačke. Neki će zbog toga ozbiljno razmisliti i o promjeni partnera ako su već u vezi.

#3. Djevica

Nakon dugog jula tokom kog ćete uživati u svemu što ljeto pruža, početkom sljedećeg mjeseca vaš ljubavni status bi mogao da se promijeni. U avgustu vas čeka ljubav na prvi pogled. Nemojte da se bojite ulaska u avanturu.

#4 Vaga

Ovo leto će za vas biti jako strastveno. Slučajan susret u julu ili krajem avgusta mogao bi vam promijeniti život. Vjerojatno ćete vi napraviti prvi korak, a stvari će vrlo brzo izmaći kontroli i naći ćete se u vrtlogu strasti. Nemojte se bojati da započnete ozbiljnu vezu.

#5Jarac

Krajem jula i početkom avgusta postoji velika šansa da ćete upoznati nekoga posebnog. Tokom tog razdoblja držite oči otvorenima kako ne bi propustili priliku za ljubav svog života. Taj susret bi mogao da promijeni sve.

#6 Vodolija

U početku vam neće biti jasno šta vas to tačno privlači kod nekoga koga ćete upoznati između 11. i 15. jula, ali brzo ćete postati sasvim opsjednuti svojom novom ljubavi i osoba sa kojom ćete biti mogla bi da vam postane veoma bitna, piše “24sata”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh