Svaštara

HOROKOP – ŠTA NAM DONOSE MLAD I PUN MJESEC U AVGUSTU 2021. GODINE: Spremite se za nove ljubavi i probleme sa novcem

Horoskop otkriva kada nas očekuju mlad i pun Mjesec u avgustu, šta nam donose i kako će uticati na našu sudbinu!

Pun mjesec - Atma.hr

Kada se u avgustu na nebu pojave mlad i pun Mjesec, važno je obratiti pažnju na njihovu energiju, jer će značajno uticati na naše puteve sudbine, ističu astrolozi. Mlad Mjesec nas očekuje 8. avgusta i biće u znaku Lava. Imaće povoljan uticaj na naše život, pa se preporučuje da za ovaj ddan napravite krupne planove.

Mlad Mjesec, posebno u znaku Lava, podstiče energične i aktivne poslove. Na primjer, masovni događaji mogu donijeti zanimljiva poznanstva, sportski trening energiju, a kursevi ili predavanja – originalne ideje. Astrolozi savjetuju da u fazu mladog Mjeseca uđete sa jasnim planom za naredni period i odvojite vrijeme za sastavljanje liste obaveza, liste za kupovinu i vizualizacije svojih snova. Takođe je korisno zapisati viziju vlastitog života.

Za vrijeme mladog Mjeseca intuicija je značajno pojačana, ali je i komunikacija na dobrom nivou. Uspjet ćete da se povežete sa mnogim ljudima i pronađete zajednički jezik. Mnoga slobodna srca mogu ostvariti zanimljivo poznanstvo. Ipak, koliko god period bio povoljan za planiranje, ne vrijedi započeti popravke, pokretati nove projekte ili drastično mijenjati svoj život na dan mladog Mjeseca. Međutim, odmah nakon ove faze, dvije sedmice biće veoma povoljan period za snažne aktivnosti u svim oblastima. Na dan mladog Mjeseca ne vrijedi trošiti velike sume novca. i ne preporučuje se da idete u kupovinu. Mladi Mjesec negativno utiče i na emocionalno i na fizičko zdravlje. U slučaju da se osjećate preplavljeno emocionalno ili fizički iscrpljeno, nemojte sebe mučiti, već odvojite vrijeme za kvalitetan odmor.

Pun Mjesec u avgustu 2021. dogodit će se u nedelju 22. u 15:02 i biće u Vodoliji. Pun mjesec je energetski jak dan i u tandemu sa Vodolijom može imati vrlo blagotvoran efekat na naš život. Šta raditi na dan punog mjeseca u avgustu 2021. godine?

Pun Mjesec pomaže da se uspješno spoznaju sve nove i neobične stvari. Stoga, 22. avgusta, možete planirati pokretanje novog projekta, prelazak na novo radno mjesto, početak obuke i slično. Takođe će ovog dana stvari ići dobro i na ličnom planu. Astrolozi tvrde da je period punog Mjeseca sjajan za velike finansijske transakcije. Odlično je vrijeme za ulaganje, kupovini ili prodaju nekretnina. Ipak, pazite da previše ne ispraznite svoju kasicu jer s ekasnije možete kajati.

U danu punog mjeseca ljudi obično postaju emotivniji, a neki čak i agresivniji. Stoga, izbjegavajte neprijatne razgovore i sve konflikte. U ovom periodu se ne preporučuje da pretjerano vježbate, rizikujete ili izmišljate priče. Emocije su pojačane, ali ako ih kanališete u pravom smjeru – ka širenju ljubavi – sve će biti sasvim u redu, prenosi “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh