Svaštara

Žene u ova tri horoskopska znaka najprivlačnije su muškarcima: Da li ste vi ta sretnica?

Horoskop - Screenshot

Svaka žena je lijepa i privlačna na svoj način, ali žene rođene u ovih 6 znakova horoskopa imaju posebno izraženu energiju kojom privlače muškarce poput magneta.

Kako kaže jedna poslovica, ljepota je u očima promatrača i ono što je lijepo jednom muškarcu ne mora biti lijepo i drugom. Zato drage dame nemojte se uvrijediti ako se niste pronašle na ovoj listi. Svaki znak ima ono nešto što ga čini lijepim i privlačnim.

Lav: Lavovima vlada Sunce zbog čega se žene rođene u ovom znaku posebno ističu među ostalima One vole biti u centru pažnje i uvijek teže ka tome, zbog čega uvijek uspiju privući pažnju skoro svakog muškarca.

One imaju dobar smisao za humor i jako su entuzijastične zbog čega bi svaki muškarac poželio imati ih pored sebe. Talentirana je, ambiciozna i ima jaku osobnost što joj omogućuje postići sve zacrtane ciljeve.

Strijelac: Žene rođene u znaku Strijelca avanturističkog su duha i veoma su hrabre. Jako su smirene i vjeruju kako će svari uvijek biti onakve kakve trebaju biti. One nikada ne gube nadu i to je ono što muškarce impresionira. Njima je potrebna takva žena kako bi lakše prebrodili teške trenutke u životu. Ponekad znaju biti veoma nepredvidive, što može zabrinuti pojedine muškarce. One su netko tko uvijek brine za osobe koje su joj drage.

Škorpion: Škorpije neizmjerno vole i vežu se za partnera samo u slučaju ako je to onaj pravi. Sa njom će muškarac uvijek iskusiti nešto novo i steći novo iskustvo. Sa njima nikada nije dosadno jer su uvijek spremne iznenaditi svog partnera sa nečim novim.

Jednom kada se otvori partneru ona je brižna i vjerna i ako uspijete osvojiti njeno srce dobit će te najposvećeniju ženu od svih.

Jarac: Žene rođene u ovom znaku znaju ponekad izgledati hladno i distancirano, ali ipak znaju kako biti najbolji partneri. Da biste to dobili od nje morate prvo zadobiti njezino povjerenje.

Ona zna kako u određenim situacijama privući pažnju. Ona je veoma velikodušna i dovoljno inteligentna da shvati kada je ljudi žele iskoristiti i izmanipulirati. Prvo što muškarci primijete kada se pojavi žena rođena u znaku Jarca je njena elegancija.

Vodenjak: Ove žene vladaju svijetom. One se uvijek bore za slobodu i jednakost. Svakoj situaciji pristupaju drugačije od drugih i rijetko traže tuđu pomoć. Uvijek želi biti nezavisna i jaka zbog čega sve radi po svome. Ona je sama odgovorna za sebe i nije joj potreban muškarac da bi bila sretna. Ona zna kako se obraniti, ima izoštren um koji joj uvijek pomaže pronaći put iz svake situacije.

Ribe: Žene Ribe privlače muškarce kroz svoje samopouzdanje. Ne boje se svojih osjećaja i otvoreno govore o njima. Ona će se pobrinuti kako u vezi ne bi došlo do rutine i uvijek će se truditi održati strast. Ona zna da je za vezu potreban zdrav odnos i povjerenje. Dobro razumije svog partnera i pomaže mu da prepozna i pokaže osjećaje. Zna koliko je muškarcu potrebna sloboda pa ga nikada neće forsirati na stvari koje on ne želi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh