Svaštara

Isak Šabanović otvorio vrata svog doma, pogledajte gdje živi finalist Zvezda Granda

Isak Šabanović jedan je od tačkmičara 14. sezone emisije Zvezde Granda, koji je ušao u samo finale i bio jedan od glavnih favorita za pobedu, ali je prvo mesto ipak zauzeo Mahir Mulalić.
Šabanović je osvojio drugo mesto, ali i postao miljenik žena, koji je sada pred kamerama pokazao svoj dom u kom je odrastao, kao i ponosnu majku Vanju.
Njegov dom nalazi se u Bijelom polju, a kako se čini, susedi u zgradi u kojoj se rodio i proveo detinjstvo ga obožavaju.

Prostrana i ušuškana dnevna soba omiljeno je mesto za porodična druženja. Zidove krase brojne slike, a pevač je otkrio da je njegova majka zadužena za uređenje prostora, ali i umetnost.

“Sve slike u našem domu, zapravo veliku većinu, je moja majka slikala, to joj je hobi. Pravi i medenjake, kolače”, otkrio je Isak ponosno, pa pokazao prostranu trpezariju u kojoj se okuplja sa najmilijima. Tu se nalazi uramljena velika porodična fotografija.

“To smo brat, tata, majka i ja. Nismo imali sliku gde, pa kao fora će ispasti, šta znam”, objasnio je kroz osmeh Isak.

U Isakovoj sobi posebno mesto zauzima klavijatura kojoj fale dirke, ali koja je njemu posebno važna, jer je upravo na njoj naučio da svira još kao dečak.

“Tata je svirao na njoj kao i mnogi drugi muzičari, a baš na toj klavijaturi sam se ja učio. Neke dirke fale, neke i ne rade”, ispričao je roker i ponosno pokazao na deo sobe koji je posvećen slavnom rok pevaču Mladenu Vojičiću Tifi.

Isak otkriva i da izabranice ne dovodi često u porodični dom, pa kroz šalu objanjava zašto ih nije uvodio u svoju sobu:

“To je momačka soba, i nikad nismo imali to nešto da dolaze devojke, uvek smo bili po hotelima”.

Isak je predstavio i svoju majku Vanju, koja je priznala da u prvi mah nije želela da joj naslednik postane pevač.

“Prazna mi je kuća otkako je on počeo da se bavi muzikom, nekako dođe i unese radost u kuću. Sve vreme smo znali da voli muziku, od malih nogu je u muzici isto kao otac mu. Baš iz tog razloga ja i njegov otac nismo bili za to da mu to bude prioritet, posao. Što se tiče ‘Zvezda Granda’ njegov plasman mi nije bitan, on je za mene najbolji”, rekla je ponosna majka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh