Svaštara

Mladi Mjesec u raku donosi nam ludo dobre prilike ovog ljeta, jesi li ih spremna iskoristiti?

Ako si imala osjećaj da ti stvari baš ne idu od ruke u posljednje vrijeme, situacija bi se mogla promijeniti

Horoskop - Pixabay

Astrolozi uzbudljivo najavljuju stupanje mladog Mjeseca u raku što donosi lude prilike Mnogi će biti hrabriji i dobiti vjetar u leđa za ostvarivanje najluđih snova, a za neke će ovo biti savršeno vrijeme za ostvarivanje veza kakve baš žele Mnogi će odahnuti, jer prema astrolozima iza sebe upravo ostavljamo turbulentno razdoblje koje zaglavilo pod sjenom retrogradnog Merkura. Mladi Mjesec u raku stiže 09. srpnja, a donosi nam priliku za okretanje i novog lista te svježu i pozitivnu energiju. U najviše vrućim ljetnim danima mnogi će tako biti spremni pustiti stvari, krenuti dalje i početi iznova. Ipak, tranzitno razdoblje, iako pozitivno, moglo biti i malo kaotično.

‘’Svaka jaka oluja iza sebe ostavlja porušena stabla i dalekovode, ali s probijanjem sunca dolazi i osjećaj jasnoće. Svijet će biti malo sjajniji i pun nade’’, rekla je astrologinja Madi Murphy. prenosi miss7.24sata.hr

Kako će se Sunce i Mjesec družiti u znaku raka, donijet će dvostruku dozu sentimentalne energije koju obilježava ovaj znak. Astrologinja Narayana Montúfar kaže da ćemo zato biti posebno usredotočeni na ono što je rakovima vrlo drago – naše domove i prošlost.

Kako će se Sunce i Mjesec družiti u znaku raka, donijet će dvostruku dozu sentimentalne energije koju obilježava ovaj znak. Astrologinja Narayana Montúfar kaže da ćemo zato biti posebno usredotočeni na ono što je rakovima vrlo drago – naše domove i prošlost.

”Prepustite se ugodnoj atmosferi, uživajte u nekima od svojih najdražih filmova, kopajte po obiteljskim fotografijama i oživite neka svoja stara sjećanja, jer ponekad su uspomene najbolji način da neke stvari započnete iznova’’, poručila je Narayana. Publicistkinja i astrologinja Lisa Stardust govori kako je ovo ludo dobro vrijeme za ostvarivanje nekih svojih najvećih snova. Razlog tome leži u povezanosti mladog mjeseca s Uranom koji simbolizira pobunu što bi u nama moglo potaknuti hrabrost i potragu za svojom individualnošću i želju da obnovimo svoj život.

“Vrijeme je i za traženje veza kakve želimo”, rekla je Lisa. Rak je znak koji je sjajan u pokretanju novih stvari koji će ipak imati rok trajanja. ‘’Kako se ovaj mjesec suprotstavlja Plutonu u jarcu, s novim početkom dolazi i kraj. Sudjelovanje Plutona pomoći će nam da se nečega riješimo kako bismo napravili mjesta za nešto novo. Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore’’, zaključila je Narayana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh