Svaštara

Detaljan mjesečni horoskop za avgust – Šta mogu očekivati osobe rođene u znaku Ovna

Ovan - Ženskica.com

Osobe rođene u znaku Ovna bi u ovom mjesecu trebale izbjegavati stres i uživati u životu.

Planete će imati povoljan uticaj na započinjanje novih projekata i stvaranje novih početaka. Ovnovi će u ovom mjesecu imati podršku prijatelja i porodice što će im biti od velike pomoći. Moći ćete uživati u životu uz podršku koju budete dobijali.

KARIJERA: Avgust neće biti posebno povoljan mjesec za razvoj karijere. Ma koliko se trudili nećete uspjeti napraviti veliki pomak i nećete moći posrtići neki značajan uspijeh tokom ovog mjeseca. U ovom periodu bi bilo dobro da se fokusirate na poboljšanje svojih sposobnosti za dalji rast.

FINANSIJE: Osobe koje se bave trgovinom ili kreativnim radom neće imati povoljne izglede za uspijeh. Moraće voditi računa o svojim finansijama kako mjesec ne bi završili sa gubitkom ili u dugovima. Za pojedine pripadnike ovog znaka avgust neće biti povoljan za započinjanje novih poslovnih poduhvata.

Sve investicije koje ste planirali u ovom mjesecu bi trebali odgoditi kako bi se izbjegli gubici.

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju ovo će biti jako povoljan period i moći ćete izbjeći bilo kakve veće zdravstvene probleme. Međutim, jako je važno da vodite računa o svom zdravlju.

Trudite se da redovono trenirate i vodite računa o svojoj ishrani. Izbjegavajte stresne situacije što je moguće više i koristite tehnike opuštanja kako bi smanjili nervozu i anksioznost. OBRAZOVANJE: Za osobe rođene u znaku Ovna avgust će biti jako povoljan period za akademski razvoj.

Planete će biti na vašoj strani i pomoći će vam u usavršavanju vaših intelektualnih vještina. Biće potrebno jako mnogo rada, truda i učenja kako biste uspjeli da usavršite svoje vještine, ali trud će se na kraju isplatiti.

PUTOVANJE: Neki pripadnici ovog znaka bi u ovom mjesecu mogli puno putovati zbog posla, ali to im neće donijeti nikakve korisne rezultate. Bez obzira na to, moći ćete istražiti nove puteve za širenje vašeg poslovanja. Putovanja sa prijateljima i članovima porodice bi mogla biti dosadna i neugodna, piše “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh