Svaštara

Venera u znaku Lava do 21.07. – Znakovi Zodijaka kojima bi ljubavni život mogao procvjetati

Venera je ušla u znak Lava 27. juna i ostat će tu sve do 21. jula, a ovaj privremeni spoj Venere i Lava može biti jako povoljan period za pokretanje ljubavnih veza.

Horoskop - Alo.rs

Moćni znak Lava koji predstavlja toplinu, velikodušnost, ljubav i ekstravaganciju će biti blizak sa Venerom, planetom ljubavi, strasti, fantazije i romantike. Zbog toga bi u ovom periodu trebali razmisliti o onim stvarima koje želimo,a koje se plašimo pokazati ili tražiti.

Za neke od znakova Zodijaka ovaj period bi mogao biti jako povoljan kada je ljubav u pitanju. Provjerite da li ste među njima.

Bik: Bikovi bi u ovom periodu mogli stupiti u kontakt sa jednom osobom koja će ostaviti jako dobar utisak na njih.

To bi mogao biti neko koga poznajete od prije ili možda neka stara ljubav. Sada biste ovu osobu mogli vidjeti na jedan drugačiji nači od onoga kako ste je prije vidjeli. Zahvaljujući ovom tranziti veoma lako ćete preći iz prijateljske zone u jednu jako lijepu romantičnu vezu.

Ne gradite zidove oko sebe i dozvolite da vam se ljubav približi.

Djevica: Mnoge Djevice vjeruju da su pronašle svoju srodnu dušu i da je ona dobra za njih upravo takva kakva jeste. Ipak, neki pripadnici ovog znaka su zaglavili u dosadnoj romansi koja nije ni uzbudljiva ni posebno romantična.

Ovo je periodu u kome ćete zaista moći ponovo probuditi stare strasti sa svojim partnerom i oživjeti ljubav samo ako se malo potrudite. Ne dozvolite da se ljubav ugasi jer je osoba pored vas možda upravo ona sa kojom vam je suđeno da ostarite.

Škorpija: Za vas je savršena veza ona u kojoj ima mnogo strasti i fizičke privlačnosti. Želite sve i dok sve ne dobijete ništa vas ne može zadovoljiti. Venera u znaku Lava će vam upravo to i omogućiti. Neki pripadnici ovog znaka bi napokon mogli dobiti naklonost osobe koja im se jako dugo sviđa i otkriti da je ta osoba takođe zaljubljena u nju, ali se plaši pokazati svoja osjećanja.

Napravite prvi korak i dozvolite da ljubav uđe u vaš život. Ovo bi mogla biti osoba sa kojom ćete provesti ostatak života, piše “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh