Svaštara

HOROSKOP – ŠTA TREBA POŽELJETI NA DAN MLADOG MJESECA 10. JULA: Samo ovako ćemo privući sreću i zadovoljstvo

Horoskop otkriva – evo kakve želje treba poželeti na dan mladog Mjeseca – od 10. jula!

Horoskop - Chillizet.pl

Horoskop otkriva – očekuje nas mlad Mjesec u najnežnijem znaku Zodijaka, u znaku Raka. Šta poželjeti sebi na dan mladog Mjeseca, koji nas očekuje 10. jula?

Kad znamo da je simbolika ovog Mjeseca sve ono što predstavlja znak Raka. Kad znamo da na mlad Mejsec započinjemo nešto novo, jer je to novi ciklus…

Onda sebi poželimo da sredimo, pojasnimo i razriješimo svoje emotivne zavrzlame, “čvorove”, svoje strahove.

Mars u znaku Raka tokom juna nam je donio mnoge simbole, mnoge “znakove pored puta” dok je Pluton u njegovoj opoziciji tražio od nas da pročitamo te simbole i da ih adekvatno razumijemo.

Zbog sadašnjeg pojačanog dejstva retrogradnih planeta na nebu, naročito zbog retrogradnog Neptuna, ovo je vrijeme da naučimo da razumijemo svoje emocije, ono kako se osjećamo pored partnera ili zbog nekog.

Sada je pravi trenutak da razvrstamo sebe emotivno i da napravimo novi, naš lični početak. A za to će nam trebati hrabrosti, jer je potrebno odreći se nekih emocija, odreći se nekih ljudi i njihovog prisustva u našem životu.

Simbolika ovog mladog Mjeseca je jaka, a vidljiva je kroz potrebu da se povežemo i da pripadamo, ali ovog puta sebi. Sve ono što je počelo tokom juna sada dobija svoj oblik.

Taj oblik će opstati i donijeti nam zadovoljstvo samo u onoj mjeri koliko smo sebe prihvatili i onoliko koliko smo to zaslužili.

Emocije su dio nas.

Bez njih se ne može.

Na njih se utiče.

Od njih se počinje.

Izvor: Astro portal/Astrolog Nena Janković


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh